Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Από 6.500 ευρώ, παίρνω 4.800..πρέπει να περιορίσω τις διακοπές..η οικογένεια γκρινιάζει


"Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί."

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ:«Καλούμαστε να εργαστούμε για μια νέα Μεταπολίτευση»

«Τιμούμε, σήμερα, τους πρωταγωνιστές της Μεταπολίτευσης, τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης, όλους εκείνους που πάλεψαν - ο καθένας από τη δική του πλευρά - για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την 36η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.«Μετά από 36 χρόνια, είμαστε, τώρα, μπροστά σε μια μεγάλη και πιεστική πρόκληση. Καλούμαστε να εργαστούμε για την έξοδο της χώρας μας, το ταχύτερο δυνατό, από την οικονομική κρίση», τόνισε ο κ. Σαμαράς. «Καλούμαστε να εργαστούμε για μια νέα Μεταπολίτευση, που να βάζει τέλος στο χρεοκοπημένο παρελθόν και να εγγυάται μια νέα πορεία Προοπτικής και Ελπίδας, για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.»«Είναι χρέος και δέσμευση που αναλαμβάνω, που αναλαμβάνουμε συλλογικά στη Νέα Δημοκρατία με βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα μας. Απέναντι στις σημερινές και τις αυριανές γενιές», κατέληξε στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η πείνα έρχεται... ο Γιώργος όμως δεν έχει ενοχές

  • Σε πραγματικό εφιάλτη εξελίσσεται η ανεργία για την εργατική τάξη και συνολικά για το λαό της χώρας, ακόμα και με τα υποτιμημένα στοιχεία της ΕΣΥΕ και του ΟΑΕΔ
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΣΥΕ) για τον Απρίλη του 2010, οι άνεργοι έφτασαν τους 596.979 αυξημένοι κατά 130.101 (αύξηση 27,9%) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου χρόνου.
Το αντίστοιχο ποσοστό ανεργίας εκτινάχθηκε στο 11,9% από 9,4% που ήταν τον Απρίλη του 2009. Την ίδια στιγμή τα στοιχεία του ΟΑΕΔ εμφανίζουν τους άνεργους τον Απρίλη του 2010 να φτάνουν τους 711.669! Αλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι από την αρχή της χρονιάς δεν έχουν πέσει κάτω από 700.000.

Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης - Σχολικά φανελάκια για όλα τα παιδάκια!

Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης σχολικά φανελάκια για όλα τα παιδάκια!Σε εκδήλωση για το κλείσιμο των σχολείων οι μουσουλμάνοι οραματιστές της Τουρκοποίησεις της Θράκης μοίρασαν στα παιδάκια καλοκαιρινά φανελάκια τυπωμένα με το σύνθημα: "Ανεξάρτητο Tουρκικό κράτος της Θράκης". Δια της σιωπής συναινεί το υπουργείο δια βίου γεννισταροποίησης.

Όλα τα παιδάκια φόρεσαν τα φανελάκια της προπαγάνδας που είχαν τυπώσει οι οραματιστές του ανεξάρτητου Τουρκικού κράτους της Θράκης. Για όσους δεν κατάλαβαν γιατί τονίζουμε οτι το θέμα με την Χαρά Νικοπούλου είναι σοβαρό και ο πόλεμος που έχει υποστεί δεν είναι καθόλου τυχαίος, αντιθέτως φανερώνει τα πολλά ύποπτα σημεία της σημερινής κυβέρνησης.

Πόσο μας απειλεί η Αλβανία;

Μόλις σήμερα, δημοσιεύσαμε θέμα που έχει σχέση με την Αλβανική απειλή στην Ελλάδα.
Στις 6/7 είχαμε αναφερθεί στο κτύπημα της Αμφιλοχίας, που πολλοί το αποδώσαν στον UCC. Πριν λίγες μέρες από αυτό είχε προηγηθεί εκδήλωση για τα "θύματα της Ελληνικής γενοκτονίας" στα ΑλβανοΕλληνικά σύνορα από Αλβανούς Τσάμηδες και Εθνικιστές.
Μήπως τελικά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ'ότι θέλουμε εμείς να πιστεύουμε ότι είναι; Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η συμπαράσταση και χρηματοδότηση των Κοσσοβάρων Αλβανών στην Ελβετία, στον Καναδά και τις ΗΠΑ.
Ο UCK, που αντικειμενικός του σκοπός είναι η ένωση των Αλβανών σε ένα κυρίαρχο κράτος, είναι ένας...

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ..ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.!!!

"ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΙΟΤΙ... ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΣΚΛΗΡΑ.!!!

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Πρωθυπουργός μετά το ταξίδι του στη Μ.Ανατολή και επισκέφθηκε και την Αθήνα!.
"Έκανε" και ένα ακόμη..." κουραστικό" υπουργικό συμμβούλιο, όπου αφού επιτέθηκε στο Σαμαρά- τί άλλο να κάνει-, συνεχάρη τους υπουργούς του γιά το έργο τους, και τους συνέστησε "να κάνουν....μπάνια χωρις ενοχές".!
Έιπε:
“Κάποιες μέρες ξεκούρασης είναι απαραίτητες, όχι απλώς τις συνιστώ, αλλά τις απαιτώ από όλους σας.
Εχουμε δουλέψει σκληρά και το δικαιούμαστε”.
“Είναι απαραίτητες και όχι απλώς τις συνιστώ, αλλά τις απαιτώ από όλους σας χωρίς...