Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Όλα στο βωμό της επόμενης δόσης των δανείων…

«Δεν θα πρέπει να διαπραγματευόμαστε από φόβο. Αλλά να μη φοβόμαστε να διαπραγματευόμαστε» έλεγεο Αμερικανός Πρόεδρος Τζων Κέννεντυ και τα λόγια του τα συναντάμε στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια Πολιτικών και Οικονομικών επιστημών των ΗΠΑ.
Και είναι πραγματικά παράδοξο

Νοικιάζουν 42 περιοχές του Αιγαίου


Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις κινήσεις της κυβέρνησης (Δημοσίευμα από την εφημερίδα η ΧΩΡΑ)

Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τον πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει σε όλους τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς Δημοσιογράφους, ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του. Δηλαδή, αναγνωρίζει ότι όσα κάνει δεν εκπροσωπούν καμία λαϊκή εντολή,

Που είναι ο Πρωθυπουργός;

Όταν ο Καραμανλής είχε πάει ταξίδι εργασίας στην Ισπανία, ο Παπαχρήστου από ΤΑ ΝΕΑ είχε γράψει ότι είχε... τσαγκαροδευτέρα γιατί δεν τον είδε στο Μαξίμου. Τώρα που ο Γιωργάκης  λείπει κοντά 2 εβδομάδες σε διακοπές...

Στην “Σέχτα” αποδίδεται η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Σωκράτη Γκιόλια, 37 ετών, το πρωί στην Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, τα όπλα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία, είναι δύο, διαμετρήματος εννέα χιλιοστών και έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Συνθήκες διάλυσης στην κρατική μηχανή

http://s.enet.gr/resources/issue-cover/ke180710p001-thumb-large.jpg Συμπτώματα διάλυσης αρχίζει να εμφανίζει το Δημόσιο, μετά τα αλλεπάλληλα σοκ που επέφερε το μνημόνιο του μηχανισμού επιτήρησης. Οι συνέπειες από τις απολύσεις συμβασιούχων και εργαζομένων stage, τις περικοπές μισθών και λειτουργικών δαπανών και, τελευταία, με τις ανατροπές στο ασφαλιστικό, είναι ήδη ορατές στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής.
*Στα ΚΕΠ, στα νοσοκομεία, στις πολεοδομίες, στα ταμεία, ο χρόνος εξυπηρέτησης των πολιτών έχει αυξηθεί αισθητά, προκαλώντας καθημερινά εντάσεις και διαμαρτυρίες που φθάνουν μέχρι τα υπουργικά γραφεία.
«Το Δημόσιο έχει καθήσει» παραδέχονται κυβερνητικά στελέχη και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πώς και πότε θα ξαναπάρει μπρος. Τα χρονικά περιθώρια πάντως είναι ασφυκτικά, ενόψει του νέου κύματος αλλαγών του «Καλλικράτη». Το πρόβλημα δεν εστιάζεται πλέον στο χαμηλόβαθμο προσωπικό και στις περιφερειακές υπηρεσίες, που «έχουν καθήσει» από καιρό. Διατρέχει ολόκληρη την κρατική μηχανή και γίνεται ορατό μέχρι και στα υψηλότερα κλιμάκια.

Άγνωστοι «γάζωσαν» τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια στην Ηλιούπολη.

Είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.
Τα κίνητρα της δολοφονίας εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή.
Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες για τη δολοφονία.
Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.