Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Σε λίγο ο Γιώργος θα μας πει και ότι η Γη γυρίζει



Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί.. σοσιαλίζονται στον Πόρο που ντύθηκε… Σύμη για να υποδεχθεί το Συμπόσιο του Γ. Παπανδρέου και άλλων οικονομολόγων οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να σώσουν τον κόσμο.
Ο λαός έχει χάσει μεγάλο μέρος των εισοδημάτων του, η αγοραστική του δύναμη μειώνεται, αισθάνεται αβεβαιότητα για το μέλλον, η ανεργία καλπάζει, αλλά ο πρωθυπουργός γιατί νομίζετε ότι μίλησε; Μα για αναδιανομή του πλούτου. Είπε χαρακτηριστικά: “Η διαφάνεια, η αναδιανομή του πλούτου και η ενίσχυση των ελέγχων είναι οι αναγκαίες προϋποθέσεις για έξοδο από την κρίση”. Και συνέχισε να μας εκπλήσσει: «Για να βγούμε από τη σημερινή κρίση και ύφεση είναι απαραίτητες οι επενδύσεις». «Τα αίτια της κρίσης είναι η μεγάλη αδιαφάνεια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η έλλειψη δημοκρατικού ελέγχου, η ανισότητα που υπάρχει στον κόσμο και η τεράστια συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου στα χέρια λίγων».

Θερινή προετοιμασία για κάλπες


Σε εγρήγορση η Ρηγίλλης για να προλάβει τις πολιτικές εξελίξεις (Δημοσίευμα από την εφημερίδα "Η ΧΩΡΑ")

Οι δηλώσεις Καστανίδη δεν έπιασαν εξ απήνης τη Νέα Δημοκρατία. Αντίθετα, τη βρήκαν εν μέσω προετοιμασιών, και μάλιστα πυρετωδών αν λάβουμε υπόψη ότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, για τις περιοδείες του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων για τις τοπικές - περιφερειακές εκλογές και για την ανασύσταση του κομματικού μηχανισμού.
 
ote22Τον άμεσο κίνδυνο να χάσει κάθε έλεγχο στον ΟΤΕ και να περάσει ο Οργανισμός στους Γερμανούς με μια «ληστρική» δημόσια προσφορά στους μετόχους μειοψηφίας αντιμετωπίζει πλέον το Δημόσιο, καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανέχεται τις μεθοδεύσεις της διορισμένης από την προηγούμενη κυβέρνηση διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία ετοιμάζεται να αποφανθεί, ότι δεν συντρέχει λόγος μερικής αναστολής των δικαιωμάτων ψήφου της Telekom.

Η Γερμανία επεξεργάζεται σχέδιο χρεοκοπίας κρατών


Η Γερμανία επεξεργάζεται σχέδιο χρεοκοπίας κρατών, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό του  τεύχος το περιοδικό Der Spiegel. Με τη διαδικασία «haircut» εμπλέκονται και ιδιώτες  στην στήριξη υπερχρεωμένων χωρών.
Η Γερμανία επεξεργάζεται σχέδιο χρεοκοπίας κρατώνΣύμφωνα με πληροφορίες του εβδομαδιαίου περιοδικού , η γερμανική κυβέρνηση έχει περάσει στην λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας για την ελεγχόμενη χρεοκοπία κρατών. Έχει καθορίσει δηλαδή τις τεχνικές λεπτομέρειες με στόχο, όπως έχει κατ` επανάληψη πει η καγκελάριος να μην πληρώνουν τα σπασμένα μόνο οι φορολογούμενοι.
Σύμφωνα με το σχέδιο της καγκελαρίας που στηρίζεται σε σχετικές προεργασίες των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης η σχετική διαδικασία, θα προβλέπει ότι οι κάτοχοι κρατικών ομολόγων μιας χώρας που κινδυνεύει, θα πρέπει, μέσω ενός λεγόμενου ‘haircut’, να παραιτούνται από ένα μέρος των απαιτήσεών τους,

Προσπάθεια "απομόνωσης" από την DEFENSYS 2010 του "ελληνόφωνου" προέδρου της ΔΕΘ (ανανέωση)

ImageMείζον εθνικό και πολιτικό θέμα για το οποίο πρέπει να λάβει άμεσα θέση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, δημιουργείται με την τοποθέτηση ως επικεφαλή της 1ης  κρατικής έκθεσης αμυντικού υλικού DEFENSYS 2010 (πρόεδρος ΔΕΘ κατ'αρχήν και συνακόλουθα της DEFENSYS 2010) στην Θεσσαλονίκη, του δικηγόρου Ιωάννη Κωνσταντίνου, ενός ατόμου που αυτοσυστήνεται ως «Ευρωπαίος ελληνόφωνος (σ.σ.!) κεντροαριστερός δικηγόρος».

Σαμαρά προχώρα ο Λαός σε έχει ανάγκη....και ας λένε αυτοί του Δ.Ν.Τ. - Δοσίλογοι - Δημοσιογράφοι κ.τ.λ.

Η κατάσταση με τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις δημοσκοπήσεις έχει ξεπεράσει κάθε όριο γλοιώδους προπαγάνδας. Ο κόσμος πεινάει, ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, ο κόσμος χάνει το σπίτι του, ο κόσμος ζεί στην ανασφάλεια, οι επιχειρήσεις κλείνουν, τη βενζίνη την αγοράζουμε σε τιμές κηροζίνης, ο πληθωρισμός καλπάζει και αυτοί παίζουν παιγνίδια κουτοπόνηρων αντιπερισπασμών και συσκότισης της αλήθειας.