Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Οικονομικό πρόγραμμα Ν.Δ.: Έτσι θα σωθεί η χώρα


Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει τα χαρτιά του για την σωτηρία της οικονομίας (Από την εφημερίδα Η ΧΩΡΑ)

Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει μεθαύριο τα χαρτιά του, για το σοβαρότερο στοίχημα που έχει θέσει ο ίδιος από την ημέρα εκλογής του στην προεδρία της Ν.Δ., δημοσιοποιώντας την πρόταση του κόμματος για την οικονομία και την εναλλακτική οδό διαφυγής από την κρίση, πέραν του «σκληρού» Μνημονίου. Αν και τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη του κόμματος έχουν προϊδεάσει για τις βασικές προτάσεις του προγράμματος, στη Ρηγίλλης υπάρχει η πεποίθηση ότι οι θέσεις θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πολιτών λόγω της τόλμης αλλά και της

Σφυροκόπημα Σαμαρά σε όλα τα μέτωπα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΣΙΟΣ
Την αντεπίθεσή της σε όλα τα μέτωπα ξεκινά η Νέα Δημοκρατία. Με τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, να δίνει το σύνθημα της εξωστρέφειας και να μπαίνει επικεφαλής της νέας πορείας προς τους πολίτες, η «γαλάζια» παράταξη, που ολοκλήρωσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα την εσωτερική της ανασυγκρότηση, βάζει στο φουλ τις μηχανές, με διπλό στόχο. Πρώτον, να κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρουσιάζοντας προτάσεις που θα την αναδείξουν στη συνείδηση της κοινωνίας ως το μόνο κόμμα που μπορεί να εκφράσει μια εναλλακτική και αξιόπιστη προοπτική. Δεύτερον, να έχει σε στενό «μαρκάρισμα» την κυβέρνηση και να δώσει

Δοκιμαστική διαδικασία

''Βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ''
''Αναταραχή στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ''
''Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ''

Τι εξυπηρετούν άραγε φράσεις σαν τις παραπάνω που ακούμε κάθε φορά που η κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα; Είτε ψηφίζονται νέοι φόροι, είτε ασφαλιστικό, είτε σε μειώσεις μισθών, είτε έχουμε σκάνδαλα η κοινοβουλευτική πλειοψηφία βράζει.

Εξαπτέρυγα με … αποδείξεις


Την Τετάρτη το βράδυ 30 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής ( έμμισθος) κ. Σαρατσιώτης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντάρας , επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη  προκειμένου να « επιμορφώσουν » στελέχη τους που αντιδρούσαν στην υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων του ΔΝΤ .Ο κ. Γεωργίου μεταξύ των άλλων είπε τότε: «Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».
Από τα παραπάνω αποδεικνύεται πως πράγματι το ΛΑΟΣ αποτελεί εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ  Όμως καλό θα είναι να θυμηθούμε τι « έπαιξε »

Κρίση και κακοφωνία

Το θαύμα του σημιτικού εκσυγχρονισμού κατέληξε όχι μόνο στην εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού, αλλά και στη διαμόρφωση ενός ασφυκτικού και αδιέξοδου τοπίου. Καγιέν, Νίτρο, πισίνες και κωπηλατοδρόμια έγιναν βραχνάς  στη ζωή μας, βαρίδια που μας τραβούν στον βυθό. Εμείς, η λιγότερο «δυτική» χώρα της Δύσης –στην οποία «ανήκουμε» μέσω των μεταπρατικών ελίτ μας– καλούμαστε να πληρώσουμε πρώτοι την αναπόφευκτη και μακρά κρίση της, που μόλις άρχισε και θα διαρκέσει πολλά χρόνια. Όταν, τα προηγούμενα χρόνια, προειδοποιούσαμε πως η παρασιτική ενσωμάτωση στην παγκοσμιοποίηση και τη Δύση θα έχει καταστροφικές συνέπειες για μια χώρα που δεν ανήκει οργανικά σε αυτήν, αλαζονικά κάγχαζαν οι χυδαίοι «κονσερβοφάγοι» της δήθεν ελληνικής ψευδοελίτ. Η Δύση μας υπέβαλε σε τέτοιον εξευτελισμό, διότι μας θεωρεί παρείσακτους.

Βέτο ΔΝΤ σε ελληνικούς τραπεζικούς γάμους!


dntΣτις  ντουλάπες επαναφέρουν οι Έλληνες τραπεζίτες τα… γαμπριάτικα κοστούμια τους, καθώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαμηνύει στην Τράπεζα της Ελλάδος και τις διοικήσεις των μεγάλων τραπεζών, ότι θα προβάλει βέτο, όπως έχει δικαίωμα βάσει του μνημονίου,

Κι όμως, η αναδιάρθρωση χρέους άρχισε!


 
euro_dollarΌσο οι ακαδημαϊκοί και οι παράγοντες των αγορών συζητούν τα υπέρ και τα κατά μιας αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας, οι πιο πρακτικοί παρατηρητές διαπιστώνουν, ότι ήδη η κυβέρνηση έχει αρχίσει μια

Ο εμπαιγμός δεν έχει όρια

Ο εμπαιγμός δεν έχει όρια

ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ πλέον η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τη χωρίζουν από τα πρώτα γενέθλια τα μπάνια του λαού που θα είναι ολιγοήμερα και μαζεμένα το φετινό καλοκαίρι λόγω ανυπαρξίας «ρευστού».
Ενός λαού που ψάχνεται, φοβάται και αγωνιά σκεπτόμενος τι πρόκειται να αντιμετωπίσει από τον Σεπτέμβριο όταν πλέον η μείωση του μισθού του και η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης θα του δημιουργούν τεράστιο άγχος. Κι αυτό διότι βλέπει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να δρα με τρόπο που εύκολα ο αντικειμενικός παρατηρητής θα χαρακτήριζε αλαζονικό.
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ,

Διαφάνεια και τα μυαλά στα κάγκελα (Σ. Κομίνης)

Ο Πινόκιο, η "Διαύγεια"
και ο καφές
 του Σπύρου Κομίνη

Ο Πινόκιο όπου σταθεί και όπου βρεθεί, διαφημίζει το Διαδίκτυο και προϊόντα που σχετίζονται μ΄αυτό. Προπαγανδίζει τη ρατσιστική ιδέα της ...ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Και αποφάσισε να δημοσίευσει στο διαδίκτυο που ελέγχεται από πολυεθνικές εταιρίες και μυστικές υπηρεσίες, τα εθνικά μας μυστικά. Ό,τι απ΄ αυτά υπάρχει ακόμη. Δεν τον ενδιαφέρει ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν τα λεφτά και τη γνώση να χειριστούν την νέα τεχνολογία.
Τώρα που το τρομερό σοσιαλιστικό σχέδιο made in USA είναι σε εξέλιξη, ο Πινόκιο τρέχει δεξιά κι΄ αριστερά

Δεινή η κατάσταση της πραγματικής οικονομίας

ΣTO υψηλό δημόσιο έλλειμμα και στο δυσθεώρητο δημόσιο χρέος (το υψηλότερο μαζί με εκείνο της Ιταλίας στα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Eνωσης) έχει επικεντρωθεί η πολιτική της κυβέρνησης, ιδιαίτερα μετά την υπογραφή και νομοθέτηση του μνημονίου που υπέγραψε με την τρόικα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ε.Ε. και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με αποτέλεσμα τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας, αν και αναφέρονται, να μην καταλαμβάνουν, όπως θα έπρεπε, την πρώτη θέση, δεδομένου ότι από την επιτυχή αντιμετώπιση και λύση τους εξαρτάται η μείωση τόσο του δημόσιου ελλείμματος όσο και (μακροχρόνια) του δημόσιου χρέους.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πραγματική οικονομία της χώρας μας είναι προϊόν της

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ
ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ βγήκε ο Αντ. Σαμαράς από το 8ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Η πολιτική του πλατφόρμα εγκρίθηκε χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες, όπως ακριβώς και οι αλλαγές στην οργανωτική δομή του κόμματος.
Στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι μπήκε οριστικά τέλος στον κύκλο της εσωστρέφειας που ταλαιπώρησε την παράταξη τους τελευταίους οκτώ μήνες και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η προσπάθεια ανάκαμψης. Ενισχυτικό αυτού θεωρείται ότι, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δεν συνέβησαν απρόοπτα με «πρωταγωνιστές» στελέχη που θεωρούνται προσκείμενα στην Ντ. Μπακογιάννη.

ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤEΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!

ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
Από 6,25 τον Γενάρη η επίδοσή του έπεσε στο 4,73!
Το 78,9% πιστεύει ότι ήξερε πως δεν υπήρχαν λεφτά και είπε ψέματα για να κερδίσει τις εκλογές
Το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος, λέει το 77,2%
Κάτω από τη βάση βαθμολογούνται τόσο η κυβέρνηση όσο και ο πρωθυπουργός από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όπως προκύπτει από πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» (πραγματοποιήθηκε από 24 Ιούνη έως και 1 Ιούλη, τηλεφωνικά, σε δείγμα 2.003 συνεντεύξεων, σταθμισμένο).

Αλλά το σημαντικότερο και πολύ χαρακτηριστικό είναι ότι δείχνει τη μεγάλη φθορά της κυβέρνησης και του Γ. Παπανδρέου προσωπικά, φθορά που τείνει να προσλάβει χαρακτηριστικά μη αναστρέψιμης κατάστασης: