Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Α. Σαμαράς: "Εναλλακτική πολιτική για την απαλλαγή από τις συνέπειες του μνημονίου"

«Το κεντρικό μήνυμα της ΝΔ είναι η εναλλακτική πολιτική για την οικονομία και την απαλλαγή από τις συνέπειες του μνημονίου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και πρόσθεσε ότι «το κόμμα προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών».

    Προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις λέγοντας ότι «Θα θέλαμε εύλογο χρόνο για να ολοκληρώσουμε την οργανωτική μας δομή, για ένα κόμμα για ένα κίνημα για την αναγέννηση της χώρας. Αυτός είναι ο μεσομακροπρόθεσμος στόχος μας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι χρόνο μπορεί να μην έχουμε, μπορεί όλα να γίνουν πολύ πιο γρήγορα, πρέπει λοιπόν να βιαστούμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

"Μνημόνιο ή χρεοκοπία"

Το δίλημμα «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» έθεσε ουσιαστικά χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός, στέλνοντας μήνυμα κυρίως προς το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όπου η κατάσταση είναι έκρυθμη λόγω των προωθούμενων αλλαγών σε Ασφαλιστικό-Εργασιακό. Ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε με σαφή τρόπο να «στοιχίσει» τα στελέχη του στην κομματική «γραμμή» για το επίμαχο νομοσχέδιο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως  "Η επόμενη βδομάδα είναι πολύ σημαντική

Όλι Ρεν: «Ανοιχτός» σε μηχανισμό «ελεγχόμενης χρεοκοπίας»

Η Κομισιόν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας μηχανισμού που θα επιτρέπει σε κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ να προχωρούν σε «ελεγχόμενη χρεοκοπία», όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο επίτροπος Οικονομικών Όλι Ρεν.
Σε συνέντευξή του στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, ο Όλι Ρεν ανέφερε ότι δεν είναι αντίθετος στην πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περί δημιουργίας ενός τέτοιου μηχανισμού στο μέλλον.

Η νέα προσέγγιση της ΝΔ στο διαδίκτυο


Η νέα  προσέγγιση της ΝΔ στο διαδίκτυοΕίναι παραδεκτό γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ μέχρι «χθες» ήταν ο κυρίαρχος παίχτης στον χώρο του διαδικτύου .
Η ΝΔ και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα (ίσως με μια μικρή εξαίρεση το ΣΥΡΙΖΑ) , δεν είχαν δώσει την απαραίτητη προσοχή τους και φροντίδα στον ανερχόμενο αυτό  διαδραστικό δίαυλο επικοινωνίας.
Όλα όμως άλλαξαν τον Νοέμβριο του 2009. Αυτή τη στιγμή διακρίνεται στον ορίζοντα μια  ραγδαία άνοδος της παρουσίας της ΝΔ στο διαδίκτυο και η μονοπωλιακή κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον παρελθόν.

Για Σκέψη......ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου

Beach Handball: Καλημέρα Πρέβεζα, Καλημέρα Λούτσα!

 
Το τουρνουά της Κέρκυρας αποτελεί πια παρελθόν και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη εκδήλωση στον Νίκο Πέρρο, ψυχή της διοργάνωσης και στο Δήμο Μελιτειέων του νησιού των Φαιάκων, που ήταν συνδιοργανωτής.

Από σήμερα η καρδιά του beach handball χτυπά στην Λούτσα Πρέβεζας, όπου όλα κινούνται σε ρυθμό ετοιμασιών για το τουρνουά. Όλοι περιμένουν με λαχτάρα την σπουδαία αυτή αγωνιστική εκδήλωση, καθώς συνδυάζεται και με την μεγάλη επιθυμία τους να απολαύσουν για λίγες ημέρες καταγάλανα νερά του Ιόνιου και τη μαγευτική περιοχή της Λούτσας του δήμου Φαναρίου.

"Προς πώληση η "Δωδώνη"

"Σε πώληση της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη" και άλλων θυγατρικών της οδηγείται η Αγροτική Τράπεζα, η οποία χρειάζεται άμεσα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και ελλείψει πλεονασμάτων του Δημοσίου, αναμένεται να καταφύγει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης.

Αυτό σημαίνει ότι από το Σεπτέμβρη θα βρίσκεται υπό τη στενή παρακολούθηση της τρόικας. Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε...


εμμέσως πλην σαφώς ο διοικητής της ΑΤΕ στη χθεσινή συνάντησή του με το Σύνδεσμο Ελλήνων Κτηνοτρόφων.

Τα άκουσαν Ξυνίδης Λοβέρδος

Τα άκουσαν ο Ξυνίδης -Λοβέρδος  από τους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών του κινήματος,το κλίμα βαρύ και τα παράπονα πολλά.
Ο Λοβέρδος άκουσε τα λιγότερα γιατί έπρεπε να παραστεί στη σύσκεψη στο Μαξίμου.
Οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ μετέφεραν το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην βάση του ΠΑΣΟΚ και την κοινωνία... χαρακτηριστικά του είπαν "θα μας πάρουν με τις πέτρες".
Ο κύριος Ξυνίδης βλέποντας ότι το κλίμα αγριεύει....

Βάσω Παπανδρέου: "Το Κοινοβούλιο δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει παρανομίες"

Η κ. Παπανδρέου κατά την συζήτηση των άρθρων 24 και 27 του νομοσχεδίου για την εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης που αφορούν σε ρύθμιση των υποχρεώσεων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, δήλωσε την αντίθεσή της και εν τέλει τα καταψήφισε.

Συμφωνία ντροπής κυβέρνησης – συνδικάτων


Πριν αλέκτορα φωνήσαι σχετικά με το ύψος των περιστάσεων για τους συνδικαλιστές ήρθε η επιβεβαίωση του ξεπουλήματος των εργαζομένων. Η σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στο Μαξίμου υπό τη φωτισμένη προεδρία του πρωθυπουργού και των “πράσινων” συνδικαλιστών ΓΣΕΕ και ΓΣΕΒΕ, Παναγόπουλου και Ασημακόπουλου, έβγαλε ειδήσεις.