Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μπαράζ πρωτοβουλιών ξεκινά ο Σαμαράς μέχρι... τη ΔΕΘ

samaras kalamata.jpg

Μπαράζ πρωτοβουλιών αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να μην χαθεί η δυναμική που δημιούργησε στη Νέα Δημοκρατία το Συνέδριο.
Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή -υπο τη νέα της σύνθεση- όπου θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας του κόμματος.
Πιθανόν θα είναι ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αν και δεν αποκλείονται εκπλήξεις!

Ο «χρήσιμος ηλίθιος»

thumb

Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Ότι υπουργοί και βουλευτές δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο και στις εκλογικές τους περιφέρειες μάς λένε εσχάτως πολλά ΜΜΕ. Ακόμη και συνδικαλιστές προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται ότι τους έχουν ήδη «πάρει με τις πέτρες», κατά τη γνωστή ρήση του ίδιου του πρωθυπουργού. Και ως εκ τούτου τα βάζουν με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, τον οποίο προ ημερών, στα

Αδυνατεί να πληρώσει το υπουργείο Οικονομικών

Αδυνατεί να πληρώσει το υπουργείο Οικονομικών

Παρά την μείωση του ελλείμματος κατά 38,7% (όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση) , τα έσοδα υπολείπονται περίπου κατά 617 εκατ. ευρώ του ετήσιου στόχου.
Μάλιστα εάν συνυπολογιστούν και η μη επιστροφές ΦΠΑ στις επιχειρήσεις , η απόκλιση υπερβαίνει το 1 δις. ευρώ.
Στο υπουργείο πλέον αρχίζουν να παραδέχονται ότι οι στόχοι στον τομέα των εσόδων δεν θα επιτευχθούν .Το γεγονός αυτό είναι φανερό ότι αφήνει στον «αέρα» τη τρίτη δόση του δανείου.

Την Παρασκευή συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Το νέο γραμματέα της, που θα αντικαταστήσει τον απελθόντα, Λευτέρη Ζαγορίτη, θα εκλέξει η νέα Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας το πρωί της Παρασκευής, οπότε συνεδριάζει για πρώτη φορά. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, χαρακτήρισε “επιτυχή” την έκβαση του 8ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως αυτό “έδειξε πάνω και πριν από όλα ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά”.

Σφοδρές αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό στη Βουλή - Τα άκουσε ο Λοβέρδος Σφοδρές αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό στη Βουλή - Τα άκουσε ο Λοβέρδος

- Δεν χαρίστηκαν στον υπουργό οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
- Κρίσιμη εβδομάδα για τη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας
- Συνεχείς συνεδριάσεις για να μην υπαρξουν διαρροές

Από την Πέμπτη η νέα αύξηση του ΦΠΑ

Μπαράζ αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων φέρνουν οι νέοι συντελεστές του ΦΠΑ που θα ισχύσουν απο την Πέμπτη 1 Ιουλίου. 2,5 με 3 λεπτά το λίτρο θα αυξηθεί η αμόλυβδη. Δείτε όλες τις αυξήσεις.  Τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης περιμένουν ο πληθωρισμός να εκτιναχθεί πάνω από το 6% καθώς θεωρείται αδύνατο να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να απορροφήσουν την αύξηση.

Ν.Δ.: Γυρίζουμε σελίδα

Την κυριαρχία του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΔ σηματοδότησε το 8ο συνέδριο. Στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι θα μπει τέλος στην εσωστρέφεια και θα αντιμετωπισθεί η «ανησυχία» από τα επόμενα βήματα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Την «αλλαγή σελίδας» στην πορεία της Ν.Δ. υπό την ηγεσία του κ. Αντώνη Σαμαρά σηματοδοτεί το 8ο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ολοκλήρωση του οποίου συνοδεύεται με ισχυρή ανανέωση σε πρόσωπα και θέσεις.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ επέρριψε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, κλείνοντας τις εργασίες του 8ου συνεδρίου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στήνουν παιχνίδι με την έκδοση εντόκων γραμματίων

ImageΚάποιοι αστειεύονται με την επιβίωση της χώρας ή παίζεται κάποιο παιχνίδι; Με τα spread να παίζουν κοντά στις 800 μονάδες βάσης και χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος η Ελλάδα θα προχωρήσει στα μέσα Ιουλίου

Αποτελεσμάτα, Εκλογής Μελών Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

Από την Εφορευτική Επιτροπή τα αποτελέσματα για την εκλογή μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

ΧΩΡΙΣ "ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ" ΚΑΙ "ΚΛΟΟΥΝ" ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ...



....ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
O αξιότιμος πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης στις επανηλειμμένες εμφανίσεις και παρουσίες του, τόσον στον Αυτιά όσον καί στον Χατζηνικολάου, είχε καυτηριάσει το γεγονός ότι η Ν.Δ. δεν του είχε αποστείλει πρόσκληση να παραυρεθεί στο Συνεδριό της..
Απέδιδε δε την ενέργεια αυτή ως εσκεμμένη παράλειψη, από τον.. φόβο, ότι άμα τη εμφανίσει του, οι σύνεδροι θα τον τιμούσαν με περισσότερα χειροκροτήματα ακόμη και από τον ...Αντώνη Σαμαρά.!
Όλα δε αυτά, κάτω ασφαλως από τα επιδοκιμαστικά βλέματα των Αυτιά-Χατζηνικολάου...

Για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Σήμερα δεν θα μπορούσα παρά να γράψω για το συνέδριο της ΝΔ. Αντί, όμως, για μια ξεχωριστή ανάρτηση, πιστεύω πως τις θέσεις μου αποδίδει πολύ καλά το άρθρο μου στην Καθημερινή της Κυριακής. Έγραφα λοιπόν:

«Η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσε να βγει. Αλλά όχι με μαγικές συνταγές. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει πλέον να κλείσει ο κύκλος της αυτοκριτικής, με ξεκάθαρες παραδοχές για τα συν και τα πλην του κυβερνητικού μας παρελθόντος. Δεν μπορεί να περηφανευόμαστε για τον έλεγχο των δαπανών, για τη φοροδιαφυγή και για συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων. Αλλά και δεν μπορεί να μην ορθώνουμε το ανάστημά μας για να υπερασπιστούμε τις επιλογές μας: ενεργειακή διπλωματία, Βουκουρέστι, μεγάλα έργα, Ανώτατη Εκπαίδευση, ΟΤΕ, ΟΛΠ, Ολυμπιακή.

Νέο τρομοκρατικό κτύπημα και προκήρυξη Πάγκαλου στην Καθημερινή - Οι ειδικοί αναλύουν τις δηλώσεις του.

Καθημερινή
«Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη».
«Μειωμένη;».
«Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες»...

..Γευματίσαμε στο «17» (Λυκαβηττού 2 και Ακαδημίας). Ο κ. Πάγκαλος είναι τακτικός θαμώνας.
Προτίμησε αθηναϊκή σαλάτα για πρώτο πιάτο και λαβράκι στη σχάρα για κυρίως. Τα λεπτοτυλιγμένα ντολμαδάκια με ρύζι που δοκίμασα ήταν νοστιμότατα όπως και η ελαφρώς παναρισμένη σφυρίδα. Ήπιαμε νερό.
Το σορμπέ, ως επιδόρπιο, μας το κέρασαν.
Σύνολο: 90 ευρώ.

Πληρώνουμε το γουρούνι αυτό της πολιτικής εκτός από υπουργικό μισθό και σύνταξη δικηγόρου(!!!) χωρίς να έχει εξασκήσει το επάγγελμα αυτό ποτέ, όπως ο ίδιος παραδέχεται.
Μάλλον θα την χρειάζεται, επειδή βλέπετε έφαγε τον αγλέουρα η σκατομηχανή!


...και συνεχίζει:...

Τι ακριβώς χειροκρότησαν οι σύνεδροι;

Υπάρχουν πολιτικές λογικές, πρακτικές και "συνθήκες", που έχουν εμποτίσει για τα καλά τη συμπεριφορά πολλών στελεχών της ΝΔ. Στο βαθμό που αφορά κάποιους ..."δεξιούς", τα παραπάνω συνέβαλαν στην επικράτηση των αριστερών ιδεών και στην κατακρήμνυση της χώρας.
Για όσους όντως προβληματίζονται για το μέλλον της εγχώριας Δεξιάς, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Το αποθεωτικό χειροκρότημα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, όντως τράβηξε το ενδιαφέρον. Δικαίως, καθώς αποτέλεσε μια δημόσια επίδειξη θαυμασμού στο πρόσωπό του.

Παιδική χαρά στο Μαξίμου,Σόκ και δέος στο Λαό!!!

Από τη Νέα Υόρκη αυτήν τη φορά, ο «ιπτάμενος» πρωθυπουργός μας δήλωσε γεμάτος αισιοδοξία και καμάρι ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Γιατί άραγε χαίρεται ο πρωθυπουργός και αισθάνονται αγαλλίαση οι υπουργοί και οι σύμβουλοί του; Στο Μέγαρο Μαξίμου καμαρώνουν για το κυβερνητικό έργο!
Μόνο που ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός δεν ζέστανε την καρέκλα στην Ελλάδα. Με χίλιες δυο προφάσεις βρίσκεται στο εξωτερικό συνεχώς!