Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Έκανε Καμπούλ, το…… ίδιο το γραφείο του.


Ας  θυμηθούμε τις δηλώσεις γεμάτες κομπασμό, που θα ζήλευε και ο Μουσολίνι στις δόξες του, του κ.Χρυσοχοίδη, τότε τον Δεκέμβριο του 2008 με τον άδικο χαμό του «Αλέξη»
«Για την διάλυση της ΕΛΑΣ. φταίει ο πρωθυπουργός Καραμανλής και ο υπουργός, και ζητώ την άμεση παραίτηση της……κυβέρνησης».
Σήμερα τι πρέπει να πούμε;
Κοίτα τι «εύχεσαι» όταν μιλάς.
Κατηγορούσε τον Παυλόπουλο ότι μετέτρεψε την Αθήνα σε….Καμπούλ

ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ή ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.;;;


ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ή ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...;;;

Μία πρωτότυπη, αλλά και εντυπωσιακή παρέμβαση

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δυνατό ξεκίνημα για τον κ. Σαμαρά
Μέσα σε διάστημα μερικών μηνών ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς μπόρεσε να αντιμετωπίσει εξαιρετικά σημαντικά πολιτικά και οργανωτικά θέματα της ΝΔ.
Το συνέδριο, όμως, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν σήμερα, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την αναγκαία αναζήτηση της νέας ΝΔ.

Τα ταξίδια του πρωθυπουργού

ΠΑΝΟΣ ΑΜΥΡΑΣ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ το πολιτικό κουίζ της ημέρας: Στους πρώτους εννέα μήνες διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός βρισκόταν το μεγαλύτερο διάστημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Η απάντηση δεν είναι εύκολη και απαιτεί γερούς υπολογισμούς, με δεδομένο ότι ο κ. Παπανδρέου έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα πάνω από 20 ταξίδια σε όλες τις ηπείρους.

Αναδρομικό “χαράτσι” ΦΠΑ σε φως, νερό και τηλέφωνο

 
Αναδρομικές επιβαρύνσεις ΦΠΑ σε 5.000.000 νοικοκυριά επιβάλλει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου
Όλοι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, νερού, σταθερών και κινητών τηλεφώνων που θα εκδοθούν μετά την ημερομηνία ισχύος των νέων, υψηλότερων κατά 10% συντελεστών ΦΠΑ, δηλαδή μετά την 1η Ιουλίου 2010, θα επιβαρυνθούν με τον αυξημένο ΦΠΑ, ακόμη κι αν αφορούν καταναλώσεις που πραγματοποιήθηκαν έως και τέσσερις μήνες πριν!

Γ. Παπανδρέου: Δεν είναι όλα όπως τα δηλώνει

* Δεν υπερβάλλω, αλλά όλο και περισσότερο αποδυναμώνονται δύο ρητορικές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η μία ότι με το Μνημόνιο η κυβέρνηση έδωσε «εθνική, πατριωτική μάχη» υπέρ της Ελλάδος και του λαού της. Αισθάνομαι ότι το επιχείρημα αυτό θολώνει πλέον, όπως και εκείνο για την «κληρονομημένη καταστροφή, τον Τιτανικό». Διαρκώς εδραιώνεται η εντύπωση πως είτε αδιαφόρησαν και δεν πήραν χαμπάρι τις δυσμενείς κοινωνικές συνέπειες του Μνημονίου σε νέα σκληρά μέτρα είτε κάτι χειρότερο.

Φυγή προς τα εμπρός και επάνοδος στην εξουσία

Του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ

Η φυγή προς τα εμπρός, το άνοιγμα στην κοινωνία και η δυναμική επάνοδος της «νέας Νέας Δημοκρατίας» σε τροχιά εξουσίας είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει ο Αντώνης Σαμαράς, εν όψει του κρίσιμου ιστορικού 8ου τακτικού Συνεδρίου του κόμματος που ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο Φάληρο. Πρόκειται για το πρώτο συνέδριο στην ιστορία του κόμματος, με τον πρόεδρό του να έχει εκλεγεί από τη διευρυμένη βάση και το οποίο μάλιστα διεξάγεται λίγους μήνες μετά την εκλογική συντριβή της 4ης Οκτωβρίου. Ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να δώσει οριστικό τέλος στην εσωστρέφεια που ταλανίζει την παράταξη το τελευταίο διάστημα, να αποσαφηνίσει το ιδεολογικό στίγμα της Ν.Δ. που οραματίζεται και παράλληλα να ανανεώσει το κόμμα τόσο σε πρόσωπα όσο και σε οργάνωση.

Guardian: “Η Ελλάδα πουλάει νησιά για να σώσει την οικονομία της”


“Ένα μέρος στον ήλιο: Η Ελλάδα βάζει πωλητήριο στα νησιά της για να σώσει την οικονομία”. Δεν είναι αστείο. Είναι το δεύτερο θέμα του βρετανικού Guardian, που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή και δημοσιεύει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο το ελληνικό κράτος αναζητά αγοραστή που θα αποδεχτεί να πληρώσει ουκ ολίγα χρήματα για την ανάπτυξη πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος σε περιοχή της Μυκόνου, το ένα τρίτο της οποίας ανήκει στο δημόσιο. Επίσης, αναφέρεται ότι ρώσοι και κινέζοι επενδυτές έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων στη Ρόδο. Παράλληλα, τονίζεται ότι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στα ελληνικά νησιά είναι και ο πολυεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Αγγλίας Τσέλσι.

Δεν υποστηρίζει ο Σαμαράς τους «παλιούς»


Φειδωλός ο Πρόεδρος της Ν.Δ. για τη στήριξη των πρώην γαλάζιων κυβερνητικών στελεχών (Από την εφημερίδα Η ΧΩΡΑ)
Οι τελευταίοι μήνες κυβερνητικής θητείας της Νέας Δημοκρατίας πλήγωσαν και τον πιο ανεκτικό ψηφοφόρο της. Αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνά ο Αντώνης Σαμαράς,

Κουρής: χρειάζεται να έχει πια κυβέρνηση η Ελλάδα; (video)-Καλημέρα

Ο Μ. Κουρής, εκδότης της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», θεωρεί ότι όσα συζητούνται σε σχέση με το μνημόνιο «είναι στον αέρα», καθώς «είμαστε απλά εκτελεστές μιας  διαθήκης». Κατά τη γνώμη του οι πολιτικοί προσπαθούν να γλυτώσουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο, «ενώ έχουμε παραδώσει τα κλειδιά στους δανειστές,

11 ώρες περιφερόταν η βόμβα στο υπουργείο

-Ανύπαρκτα τα μέτρα ασφαλείας
-Πρωτοφανής διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα
-Νεκρός ο 52χρονος υπασπιστής του Μ. Χρυσοχοϊδη
-Τη “Λαϊκή Θέληση” βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Ξαφνική αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής: Ξεκινούν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο



ImageΕπιτέλους φαίνεται ότι η άρνηση αναγνώρισης της πραγματικότητας μεταξύ των κυβερνώντων σε ότι αφορά την ύπαρξης πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων στον ελλαδικό χώρο - μία άρνηση που έχει καταγραφεί και με σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου - φαίνεται ότι παίρνει τέλος και ξεκινούν ουσιαστικές έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε χρονικό ορίζοντα ενός έτους. Τα παραπάνω αποκάλυψε με δηλώσεις του πριν λίγες ώρες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτης.

Σοκ και μεγάλα ερωτήματα

Συγκλονισμένη η Ελλάδα από την τρομοκρατική επίθεση στο γραφείο του Μιχ Χρυσοχοίδη με ένα νεκρό. Εγείρονται σοβαρά ζητήματα ασφάλειας.
Τη διαδρομή του δέματος με τη βόμβα η οποία σκότωσε τον υπασπιστή του Μιχ. Χρυσοχοΐδη, Γιώργο Βασιλάκη, 52 χρονών, πατέρα δύο παιδιών, αναζητά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Παραμένει αναπάντητο το αν και πως ελέγχθηκε το δέμα και πως έφτασε τελικώς στα χέρια του θύματος χωρίς να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ασφαλείας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί επίσης πότε έφτασε το δέμα. Δεν έχει πάντως αποκλειστεί το ενδεχόμενο το δέμα να έφτασε μέσω του πολιτικού γραφείου του Υπουργού όπου θεωρητικά θα έπρεπε ήδη το δέμα να έχει ελεγχθεί