Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πλήρης υποτέλεια του πρωθυπουργού - ανδρείκελου απέναντι στον Ερντογάν

Η γερμανοτραφής οθωμανική κυβέρνηση της Ελλαδας ολοκλήρωσε το έγκλημα της προδοσίας του ηγέτη των Κούρδων κατά τη σημερινή συνάντηση Ερντογάν – Παπανδρέου. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Politicsnews, ο Ερντογάν μετά την λήξη της συνάντησης δήλωσε: "μιλήσαμε για την βία των Κούρδων και τις τροκρατικές πρακτικές που ακολουθούν"!
Η δήλωση είναι επίσημη και βέβαια μην περιμένετε διάσκεψη από την "Ελληνική" πλευρά.

Ή θα καταστραφεί η χώρα ή ο Γιώργος Παπανδρέου.

 Του Γιάννη Παπαϊωάννου

Ο Γιώργος έδωσε και συνεχίζει καθημερινά να δίνει υποσχέσεις στην τρόικα και στον διεθνή παράγοντα για όλα όσα γίνονται και θα γίνουν σε βάρος τη χώρας μας. Υπόσχεται συνεχώς ότι θα τους πληρώσει ποντάροντας στην διεθνή του εικόνα επειδή δεν του έχει μείνει ίχνος αξιοπιστίας στο εσωτερικό
Το μονότονο θα πληρώσουμε και δεν θα κάνουμε στάση πληρωμών ή κούρεμα του χρέους, είναι μια ακόμη υπόσχεση ότι οι διεθνείς κερδοσκόποι θα πάρουν τα λεφτά του μέχρι τελευταίου σεντς. Για να τονίσει ότι είναι αξιόπιστος προς τις αγορές δηλώνει ότι κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα κατά 40% και παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι αυτή την μείωση την πλήρωσε ο κοσμάκης εντούτοις οι Έλληνες δεν αναφέρονται πουθενά.
Για τους ξένους ο Έλληνας συνεχίζει να είναι ο απείθαρχος απατεώνας που παρουσίασε ο Γιώργος τον περασμένο Δεκέμβριο κρατώντας για τον εαυτό του την αξιοπιστία του ως συνομιλητής των αγορών και την εικόνα ενός ηγέτη τύπου OBAMA που με στιβαρό του χέρι που θα βάλει τάξη. Όλα γίνονται για το προφίλ του και για την δυνατότητα του να έχει ρόλο και....

Απομάκρυνση υφυπουργού λόγω εμπλοκής στα ομόλογα ζητά η ΝΔ


Την απομάκρυνση του υφυπουργού Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Κουτρουμάνη από την κυβέρνηση ζητεί η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλοντας υποκρισία. Όπως αποκάλυψε

Μη μας πείτε ότι δεν ξέρατε Αγγλικά !!!

Κάτι δεν πάει καλά με την μετάφραση του "GREECE: MEMORANDUM OF UNDERSTANDING ON SPECIFIC ECONOMIC POLICY CONDITIONALITY May 3, 2010", στα Ελληνικά (http://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10111.pdf)
Η Ελληνική έκδοση είναι "Ελλάδα: Μνημόνιο Συνεννόησης στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 3 Μαΐου 2010" (http://s.enet.gr/resources/article-files/eu_bundle_greek.pdf)

Δείτε τι αναγράφεται στην σελίδα 95, ii. Structural fiscal reforms, 
"Parliament adopts a reform of the pension system to ensure its medium- and long-term sustainability. It should limit the increase of public sector spending on pensions, over the period 2010‒2060, to under 2.5 percent of GDP. The reform will be designed in close consultation with European Commission, IMF and ECB staff, and its estimated impact on long-term sustainability will be validated by the EU Economic Policy Committee. The parameters of the system will ensure long-term actuarial balance, as determined by the National Actuarial Authority. The reform should include the following elements"
Δείτε τώρα αντίστοιχα τι αναγράφεται στην ίδια παράγραφο  ii. Διαρθρωτικές δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στο αντίστοιχο μνημόνιο (Ελληνική έκδοση)
"Το Κοινοβούλιο θα υιοθετήσει τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος προκειμένου να εξασφαλιστεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα η βιωσιμότητά του. Η μεταρρύθμιση θα σχεδιαστεί σε στενή διαβούλευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ, και η εκτιμώμενη επίπτωσή της στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα θα επικυρωθεί από την Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της ΕΕ. Οι παράμετροι του συστήματος θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη αναλογιστική ισορροπία, όπως καθορίζεται από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή. Η μεταρρύθμιση θα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία"

Όπως διαπιστώσατε δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά καθόλου η πρόταση:
"It should limit the increase of public sector spending on pensions, over the period 2010‒2060, to under 2.5 percent of GDP" (Η αύξηση των δημοσίων δαπανών για συντάξεις να είναι κάτω από 2,5% επί του ΑΕΠ κατά την περίοδο 2010 - 2060)
Άς πάμε τώρα στην επόμενη σελίδα 96 του αγγλικού μνημονίου:
" Introduction of a unified statutory retirement age of 65 years, including for women in the public sector (phased in immediately after adoption), to be completed by December 2013"

Τι λέει η αντίστοιχη Ελληνική παράγραφος:
" Εισαγωγή ενός ενιαίου ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 έτη, ακόμη και για τις γυναίκες στο δημόσιο τομέα (σταδιακά από την 1η Ιανουαρίου 2011), που θα ολοκληρωθεί ως τον Δεκέμβριο του 2013"
Το αγγλικό κείμενο μιλάει για ΑΜΕΣΗ  και ΟΧΙ σταδιακή από το 2011, ισχύ της εξίσωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών - γυναικών στο δημόσιο τομέα στα 65 έτη.


Τώρα ή δεν ξέρουν Αγγλικά ΟΛΟΙ οι Έλληνες που υπέγραψαν το μνημόνιο...ή
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί !!!
Μη μας πείτε ότι δεν ξέρατε αγγλικά...
πηγη

Σημεία Ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά στο 1ο Συνέδριο Οικουμενικού Ελληνισμού (24/06/10)

Αδέλφια μας, απόδημοι Έλληνες
* Είστε το καλύτερο κομμάτι του Ελληνισμού.
Άλλωστε, ο καθένας από μας έχει κι ένα δικό του άνθρωπο ανάμεσά σας. Κι όπως ξέρετε, η απόσταση σβήνει τα μικρά και τα ασήμαντα. Εξιδανικεύει την εικόνα. Και μεγαλώνει την αγάπη.
Καμαρώνουμε την πρόοδό σας.
Κι ας μη το δείχνουμε πάντα όπως θα ’πρεπε κι όπως το αξίζετε…
* Είστε η απόδειξη ότι το δαιμόνιο του Έλληνα υπάρχει. Γιατί στη Διασπορά θριαμβεύει. Μόνο στην πατρίδα του μέσα μαραζώνει.
* Είστε η απόδειξη ότι η φιλοπατρία είναι διαχρονική αρετή. Γιατί ενώ είστε οι πιο Οικουμενικοί Έλληνες, αγαπάτε την Ελλάδα όσο κανείς. Και την αγαπάτε άδολα. Με ανιδιοτέλεια. Χωρίς να περιμένετε τίποτε απ’ αυτήν. Δίνετε χωρίς να παίρνετε. Κι αυτή σας η αγάπη αποδείχθηκε πολλές φορές το μεγάλο όπλο του Ελληνισμού.