Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...


ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ., ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΨΕΙ...
Αλίμονο άν στη παγίδα που έστησαν τα εξωνημένα Μ.Μ.Ε. -- ηλεκτρονικά και έντυπα -- στη Κυβέρνηση και το Δ.Ν.Τ. , έπεφτε ο Σαμαράς...

Το μεγαλύτερο κόλπο στην νεώτερη ιστορία του κράτους, έγινε από κάποιον που πλασαρίστηκε ως “χαζούλης” και “αθώος”…

…περαστικά μας.
Στον πίνακα που βλέπετε ανωτέρω, εμφανίζονται τα ποσά τα οποία θα δανείσουν στην Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα. Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος.

Δημοσιοποίηση της Αναλογιστικής Μελέτης ζητά η ΝΔ


Η ΝΔ κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα ολόκληρο το κείμενο της Αναλογιστικής Μελέτης, στην οποία στηρίχθηκε η διαπραγμάτευση του Ασφαλιστικού και «την οποία τόσο έντονα επικαλέστηκε πριν από ένα μήνα ο αρμόδιος υπουργός».
Ο αρμόδιος τομεάρχης Ιωάννης Βρούτσης ζήτησε ακόμα να έρθει στη Βουλή η αλληλογραφία της κυβέρνησης με το Μηχανισμό Στήριξης μετά την 6η Μαΐου. «Σε αντίθετη περίπτωση, η κυβέρνηση θα είναι, για άλλη μια φορά, εκτεθειμένη και υπόλογη για ασυνέπεια, προχειρότητα και κοινοβουλευτική αταξία», είπε χαρακτηριστικά.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμαΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Εδωσε εξαιρετική πάσα στους βουλευτές του κόμματος. Και τώρα τι θα πράξουν αυτοί που αντιδρούσαν θορυβωδώς; Εως σήμερα είχαν το άλλοθι του Προεδρικού Διατάγματος. Κορδωμένοι, σίγουροι για τον εαυτό τους, χωρίς άγχος μιλούσαν κι επέκριναν το… ανάλγητο νομοσχέδιο. Και όπως έλεγε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «η κυβέρνηση σέβεται την αυτονομία τους…» και τους άφηναν να λένε την άποψή τους. Εβγαιναν λοιπόν στην κοινωνία στις περιφέρειές τους και μιλούσαν για τις απαράδεκτες διατάξεις του νομοσχεδίου. Ας έκαναν κι αλλιώς… Δεν θα ξανάβλεπαν ούτε ψηφαλάκι.
Και τώρα; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…Ετσι τα φέρνει δυστυχώς η ζωή. Κάνει κύκλους.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Θα καταψηφίσουν το εργασιακό;

Χορός του Ζαλόγγου για τζάμπα μάγκες

thumb

Με τα συμβόλαια (και τις συμβάσεις) το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα εξουσίας είναι εξοικειωμένο. Παρ όλα αυτά άλλο πράγμα είναι να συνάπτεις συμβόλαιο με το λαό-- έστω κι αν δε σκοπεύεις να το τηρήσεις-- και άλλο με το ΔΝΤ. Ο λαός μπορεί να συγχωρέσει. Το ΔΝΤ δε σηκώνει...μαγκιές. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες υπογραμμίζουν στην ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία του κόμματος, που στηρίζει την

«Στη θέση του Καραμανλή θα έλεγα την αλήθεια»


Ο Π. Ψωμιάδης ανοίγει τα χαρτιά του στη «ΧτΚ»

«Τρόικα» με δικαίωμα κατάσχεσης στο Δημόσιο!

eurosmillionΕιδικά προνόμια που καθιστούν απαγορευτική κάθε σκέψη της ελληνικής κυβέρνησης για στάση πληρωμών και επιβολή νέων όρων εξυπηρέτησης του χρέους παρέχει στην «τρόικα» η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε με το Ελληνικό Δημόσιο: η αλληλεγγύη του ΔΝΤ και των κρατών της Ευρωζώνης στην Ελλάδα, με τη χορήγηση του δανείου των 110 δις. ευρώ, εκδηλώνεται υπό τον όρο, ότι θα έχουν το δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας σε κάθε περίπτωση αθέτησης πληρωμών από την Ελλάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη!

ImageΓια πρώτη φορά μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους το 1830, η Τουρκία αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πρόκληση που είναι αμφίβολο αν και πριν την Επανάσταση του 1821 είχε τολμήσει να προχωρήσει δεδομένου ότι ο αγγλικός στόλος κυριαρχούσε στην περιοχή και δεν της επιτρεπόταν να κάνει αυτό που θα κάνει στις 28 Ιουνίου 2010: Μία μεγάλη αεροναυτική άσκηση έξι φρεγατών και τουλάχιστον ενός υποβρυχίου (το πιο σύγχρονο του τουρκικού στόλου) με χρήση πυρών, από τα δυτικά της Κεφαλλονιάς, μέχρι τα δυτικά της Κρήτης!