Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο Φασούλας θέλει να «δραπετεύσει»...

... και να γίνει Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ το οποίο λοιδορούσε. Αφού έσωσε τον Πειραιά, θέλει να σώσει και την Αττική!

Του Αναγνώστη Κοντάκη

Σάλο και κατακραυγή προκάλεσε στον Πειραιά η είδηση ότι ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας -που βρίσκεται στον «πάτο»

Δεν χρωστάμε τίποτε δεν πληρώνουμε κανέναν


Τον Φλεβάρη του 2010, όταν τα επιτόκια του ελληνικού δανεισμού είχαν εκτοξευτεί στη στρατόσφαιρα, ο Αμιτ Σαρκάρ επικεφαλής ενός μεγάλου αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου (Μarian) έκανε μια δήλωση αποκαλυπτική του τρόπου με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι… αγορές: «η δουλειά μας, είχε πει ο μεγαλοεπενδυτής (κερδοσκόπος ή τοκογλύφος αν προτιμάτε) , είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στους Ελληνες πολίτες. Δεν υπάρχει εξ άλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον μαλάκα».

Χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς δικαιώματα

Μετά τη συμφωνία Γαλλίας και Γερμανίας για επιβολή κυρώσεων σε χώρες που δεν μπορούν να περιορίσουν το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος τους, με βάση τους κανόνες του Συμφώνου Σταθερότητας, δημιουργείται μια ιδιαίτερα αρνητική προοπτική για τη χώρα μας.
Στέρηση επιδοτήσεων και ψήφου

Σφίγγει ο κλοιός για Βγενόπουλο-Βατοπέδι!

vgenopoulossss«Φως» στο ρόλο του Α. Βγενόπουλου και βασικών εταιρειών του ομίλου που διευθύνει στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ζήτησαν να χυθεί άμεσα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ –και βαθύς γνώστης της υπόθεσης Βατοπεδίου-, Σωκράτης Ξυνίδης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσιρώνης.
Οι συναλλαγές της Marfin Egnatia Bank με εταιρείες-φαντάσματα,

"Κλειδώνουν" οι αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά

Πηγή: Express.gr 

Με τους εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Κομισιόν θα συναντηθεί αύριο ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι οι προωθούμενες αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά, αλλά και η πορεία των οικονομικών των ασφαλιστικών ταμείων.
Οι επικεφαλείς της «τρόικας» θα εξετάσουν το εάν και κατά πόσο οι αλλαγές που προωθούνται είναι σύμφωνες με το περιεχόμενο του μνημονίου,

Αν δεν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ

Φανταστείτε να ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και να κινδύνευε με ματαίωση ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Φανταστείτε ακόμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να είχε εκφράσει ξαφνικά αμφιβολίες ως προς τη σκοπιμότητα του έργου. Φανταστείτε, επίσης, ο αρμόδιος υπουργός να ασχολείτο μόνο με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τους Ρώσους να μην υπήρχε επαφή σε υπουργικό επίπεδο επί εννέα μήνες, με τους Βούλγαρους μια μόνο επαφή σε επίπεδο υφυπουργού και το έτοιμο νομοσχέδιο για το θέμα να μην είχε κατατεθεί στη Βουλή.

Μια ζωή ψεύτες Ξεβράκωμα Σαχινίδη, Χατζηνικολάου...

Πηγή: Λύγκειο βλέμμαΞεβράκωμα Σαχινίδη, Χατζηνικολάου...

Άκουσα χθες το βράδυ τον υφυπουργό Οικονομικών κ.Φ.Σαχινίδη να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου , για να διαψεύσει τον δημοσιογράφο και διευθυντή του ΕΤ κ.Γιάννη Μιχελάκη.
Ο δημοσιογράφος σε  ερώτησή του προς τον κ. Πάγκαλοείχε επικαλεσθεί την δήλωση του κ. Σαχινίδη στην ΝΕΤ ότι«όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση της  χώρας , διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» και ότι  χαρακτήρισε ο κ. Σαχινίδης το ΔΝΤ ως «πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά»!
Ο κ. Πάγκαλoς «ποιώντας την νήσσα» δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάποια τέτοια δήλωση και άφησε να εννοηθεί ότι αμφιβάλει κιόλας εάν πραγματικά έχει γίνει αυτή η δήλωση. Στην συνέχεια ,όπως προείπα ,παρενέβη τηλεφωνικά  ο ίδιος ο υφυπουργός κ. Φ. Σαχινίδης και τόνισε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει κάνει αυτή την δήλωση !
Μάλιστα όχι μόνο διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Γιάννη Μιχελάκη σχετικά με τη δήλωσή του , αλλά τον εγκάλεσε κιόλας λέγοντας ότι προφανώς ουδέποτε είδε ή διάβασε αυτή τη δήλωση,φέρνοντας σε προφανή δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο,  που εκ των πραγμάτων δεν είχε μαζί του πρόχειρη την δήλωση που επικαλέστηκε.
Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός Οικονομικών είπε ΨΕΜΑΤΑ , όπως θα  διαπιστώσετε και στο κάτωθι σχετικό βίντεο.

Βρε κάτι περσόνες που έχει η Μπίλντεμπεργκ! Ελπίζουμε να έχει και αρκετά ελικόπτερα…

Αν έχει πέσει τόσο το επίπεδο της “λέσχης”, σημαίνει ότι η καρπαζά έρχεται καλπάζοντας! Φανταστείτε ξεπεσμός που ο Άκερμαν όχι μόνο στηρίζει τις επιλογές του ΓΑΠ αλλά κάνει και “σκηνές” για να κρατήσουν οι Γερμανοί στη θέση του τον …Βουρλούμη!
Το άσχημο είναι βέβαια ότι για να καταφέρουν τα “τσόλια”

H έκλειψη του φαινομένου Καρατζαφέρη

Τo πολιτικό μέλλον του Καρατζαφέρη και της παρέας (!) του είναι πια αβέβαιο,

Όταν η κ. Μπακογιάννη έστελνε ομιλία της για έγκριση από την … Ζήμενς

Ακόμα και την ομιλία της σε διάσκεψη έστελνε η Ντόρας Μπακογιάννη στην Siemens για έγκριση.
Όπως φαίνεται από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε πρόκειται για την ομιλία της στη διάσκεψη «Opionion Leader of the Siemens Group» (Αθήνα 11-13/2/2004).
Η ίδια πρακτική ακολουθείται στην ίδια διάσκεψη και για τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ  κ. Σπανουδάκη
Έγγραφο 1 (4-2-2004, 22.15). Η υπεύθυνη για θέματα επικοινωνίας της Siemens, Σίλκε Πανορίου στη Γερμανία, προς τον Εμπερχαρντ Ντόμπεκ: «Η κ.Λάϊντμαν έχει εγκρίνει την ομιλία και την παρουσίαση της Δημάρχου (σ.σ. κ.Μπακογιάννη) σε συνεργασία με τη γραμματέα του κ.Γκάνσβιντ. Η κ.Εμπντινγκ μας έστειλε σήμερα την ηλεκτρονική υπογραφή του κ.Γκάνσβιντ.