Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΟΕΟ;;;;

Βλέποντας αυτές τις ημέρες τις ειδήσεις απ' τα πράσινα νταβατζοΜΜΕ έχω μια απορία:
Που είναι ο Μαντέλης, βρε παιδιά;; Απολογήθηκε;
Πάει για προφυλάκιση;;
Τι κατηγορίες θα του απαγγελθούν;;

Παιχνίδια βάσει σχεδίου

Παιχνίδια βάσει σχεδίουΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΙΛΤΙΔΗ να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από τη Νέα Δημοκρατία δεν εξέπληξε πολλούς στο πολιτικό σκηνικό.

ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ του κ. Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος ο κ. Κιλτίδης είχε δώσει το στίγμα του τοποθετώντας τις προσωπικές του επιδιώξεις πάνω από τις επιλογές της βάσης. Υπό το πρίσμα αυτό δικαιώνεται η επιλογή της ηγεσίας της Ν.Δ. να μην προχωρήσει σε προγραφές στελεχών αλλά να επιχειρήσει να συνθέσει διαφορετικές απόψεις στο ευρύτερο φάσμα της Κεντροδεξιάς.

Ελενα Ράπτη προς Γ. Παπακωνσταντίνου: Ντροπή σου!

Η Ελενα Ράπτη χειρίζεται με την ίδια άνεση θέματα διπλωματίας και οικονομίας. Παρόλο που η Ρηγίλλης δεν αξιοποιεί τις παρεμβάσεις της στα θέματα υψηλής πολιτικής, η ίδια κατά καιρούς διατυπώνει τις θέσεις της ελεύθερα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, διαμορφώνοντας αργά αλλά σταθερά το προφίλ μίας πολιτικού που έχει άποψη για όλα και την επιθυμία να ανακατεύεται σε όλα, χωρίς απαραιτήτως να έχει κάτι σοβαρό να πει.
Σχεδόν είκοσι μέρες μετά την τελευταία της δημόσια παρέμβαση, με την οποία είχε ψέξει τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν, η βουλευτής της ΝΔ Ελενα

Το σχέδιο αποστασίας της Ντόρας

Σε οργανωμένο σχέδιο που φέρνει στο μυαλό μέρες του 1965 παραπέμπει η χθεσινή μεθοδευμένη αυτομόληση του Κώστα Κιλτίδη από την Κ. Ο. της Ν. Δ. Ο βουλευτής Κιλκίς θα αναζητήσει τώρα το αβέβαιο πολιτικό του μέλλον κοντά στην "φίλη" του, κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Η ασέβεια προς την ετυμηγορία των απλών πολιτών που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά και της αρχές της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης εκ μέρους τόσο της κ. Μπακογιάννη όσο - κυρίως- και του κ. Κιλτίδη επικυρώθηκε και από το γεγονός ότι και οι δυο κρατούν τις έδρες που πήραν με την σημαία