Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Δύο δηλώσεις φωτιά ! Επειδή τα γραπτά ... μένουν

Ας θυμηθούμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα , δηλώσεις των αδερφών Παπανδρέου που κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν στο χρόνο.

Το πρώτο κείμενο αναφέρετε σε δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέντευξη τύπου στο Τορόντο του Καναδά το 1999 και το δεύτερο κείμενο του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου σε επιστολή του προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ , όπως δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004...

Γιατί ο σύζυγος της Α.Διαμαντοπούλου απέκρυψε απο το βιογραφικό του στην Κτηματολόγιο Α.Ε την εταιρεία που ίδρυσε

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (ΤΑΕ-ΕΠΕ 10966/11-9-2009) και ενώ η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννης Σαβαλάνος, ίδρυσε μαζί με τρεις στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη την κατασκευαστική εταιρία ΓΑΚΑΤ Α.Ε. δηλώνοντας μάλιστα ως έδρα το σπίτι του!!!

Το περίεργο είναι ότι λίγους μήνες αργότερα όταν ανέλαβε τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ, στο βιογραφικό του δεν ανέφερε καν την ύπαρξη της εταιρίας αυτής.

Προσέξτε τώρα, οι τρεις συνέταιροί του...

Τι συζητούσαν σε 360 ραντεβού;

Πρέπει να ήταν πολύ στενή η κοινωνική σχέση του Μιχ. Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη, γιατί τα μισά και πλέον ραντεβού του όταν ήταν ο ‘ισχυρός ανήρ’ της Siemens Ελλάδος ήταν με μέλη της. Το επεσήμαναν, προφανώς με καταγγελτική πρόθεση, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής, οι οποίοι παρατήρησαν, ότι από τις 620 συναντήσεις, που αναφέρονται στο προσωπικό ημερολόγιο του φυγάδα, οι 356 ήταν με μέλη της ‘άγιας οικογένειας’.

Σύγχυση στην κυβέρνηση για το μνημόνιο

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ»
Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης,  «καρφιά» κατά της Ντ. Μπακογιάννη και του ΛΑΟΣ, «αιχμές» κατά της τακτικής της ΝΔ επί αρχηγίας του κόμματος από τον Κ. Καραμανλή και το οριστικό τέλος του «φλερτ» της ΝΔ με το «μεσαίο χώρο» περιείχε η χθεσινή ομιλία του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά, κατά τη διάρκεια των εργασιών της πολυθεματικής προσυνεδριακής συνδιάσκεψης, στο δρόμο για το συνέδριο της 25ης Ιουνίου.
Πυρά κατά ΠΑΣΟΚ

Συγκλονίζει το ΠΑΣΟΚ το σκάνδαλο Ξυνίδη!

Ισχυρούς τριγμούς προκαλεί στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» το «κουβάρι» των αποκαλύψεων που ξετυλίγεται σε βάρος του γραμματέα του Κινήματος, Σ. Ξυνίδη, σε σχέση με την εμπλοκή του στην υπόθεση Βατοπεδίου. Οι αποκαλύψεις που μέρα με τη μέρα φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον κ. Ξυνίδη, εξαιτίας του ρόλου που διαδραμάτισε από το 2001 στην επίμαχη υπόθεση, έχουν σημάνει «συναγερμό» στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες η «τύχη» του γραμματέα ακόμη δεν έχει

Αποκάλυψη: Να πως οι Γερμανοί θα «σκοτώσουν» το ευρώ


Αποκάλυψη: Να πως οι Γερμανοί θα «σκοτώσουν» το ευρώΝα γιατί μπορεί εύκολα να δούμε… αύριο, το ευρώ να χτυπά το 1,10. Ο λόγος; Η νέα αποκάλυψη του Der Spiegel: Το Ανώτατο δικαστήριο της Γερμανίας σκέφτεται να μπλοκάρει τη συμμετοχή της Γερμανίας στο ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης, μία εξέλιξη οποία εάν υλοποιηθεί, θα στείλει το ευρώ όχι απλά στον.. άσσο έναντι του δολαρίου, αλλά στο… μηδέν!
Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα

Free Cyprus - Το Ισραήλ απαιτεί να φύγει ο κατοχικός στρατός του Αττίλα απο την Κύπρο

Το Ισραήλ αναλαμβάνει να διώξει τον τουρκικό στρατό κατοχής από την Βόρεια Κύπρο και να...απελευθερώσει το νησί, που από το 1974 βρίσκεται όμηρος του "Αττίλα"!

Η...επέμβαση θα ξεκινήσει ειρηνικά με ισραηλινούς ιστιοπλόους το επόμενο σαββατοκύριακο που οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή (την είδηση μετέδωσε σήμερα το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραηλ). Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ, για να διαμαρτυρηθούν κατά της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου,

Τα εξαπτέρυγα


Έφτασε μόνο μια  σύντομη αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στα ..εξαπτέρυγα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ  και μας συστήθηκαν αμφότερα, αυτοπροσώπως: ο κ. Καρατζαφέρης  και η κα. Μπακογιάννη.
Όχι, ότι είχαμε καμιά αμφιβολία, αλλά τόση πρεμούρα πια!  Εξέδωσαν μάλιστα και ανακοινώσεις, επιτιθέμενοι, εναντίον του Προέδρου της Ν.Δ.!  Προφανώς και δεν το έκαναν απλά και μόνο επειδή  ο Αντώνης Σαμαράς τους απεκάλεσε εξαπτέρυγα. Άλλωστε και οι δυο, με τη συμπεριφορά τους, επαξίως  κέρδισαν τον …τίτλο. Για άλλο λόγο ενοχλήθηκαν.
Την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς, επανέφερε την

Εντεταλμένες Υπηρεσίες Ενημέρωσης απο όλα τα Μ.Μ.Ε. προς το Γ.Α.Π.

Τα «γιούχα» στον Γιώργο δεν είναι είδηση, είναι η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης


Αν αυτό συνέβαινε στον Καραμανλή θα μας βομβάρδιζαν

Ο Τσοχατζόπουλος και ο πάτος του βαρελιού

thumb
Του Αντώνη Δελλατόλα
Ποιος ξέρει, ίσως η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να έχει ειδικούς λόγους να συμπεριφέρεται με το…γάντι στον Άκη Τσοχατζόπουλο!
Πριν από χρόνια ο Γιώργος  δεν χρειάστηκε παρά δυο ώρες για να διαγράψει από  την κοινοβουλευτική ομάδα μια ντουζίνα βουλευτές επειδή είχαν υπογράψει -οι περισσότεροι χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται- μια τροπολογία για το Πόρτο Καρράς,