Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η «διαπλοκή»… ζει και βασιλεύει!

Μαθαίνουμε εξ εγκύρων πηγών ότι προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος (εντελώς πρωτοκλασάτο, αν μας αντιλαμβάνεστε) έκανε προ ημερών απευθείας παρέμβαση στη διοίκηση μεγάλου οργανισμού, υπέρ των συμφερόντων συγκεκριμένου -και πασίγνωστου- «μεγαλοπρομηθευτή».

Ησυχάσαμε: “Κοινωνική” μόνο η σχέση Τσίμα – Χριστοφοράκου


Αυτα γιατί δεν τα μεταδίνουν τα κανάλια;
Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπή υποβλήθηκε και ερωτήσεις για τις σχέσεις της Ζήμενς με δημοσιογράφους για  «στενές επαφές με δημοσιογράφους, του κ. Χριστοφοράκου, … φίλους κολλητούς, να βγουν έξω, να φάνε, να τους στείλουμε μία δωροεπιταγή, μία χορηγία» κλπ
Η κυρία Τσακάλου απάντησε  ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν χρηματοδοτούμενοι δημοσιογράφοι.
Όμως σε άλλη σχετική ερώτηση για το «ποιοι ήταν οι κολλητοί του Χριστοφοράκου  δημοσιογράφοι», απάντησε: «Ο κ. Τσίμας» και πρόσθεσε: «Ήταν φίλοι, είχαν κοινωνική σχέση».
Ήταν επίσης σαφής για το που πρέπει να ψάξει η Εξεταστική: «Στο θέμα του payroll, όπως είπατε, αν υπάρχουν δημοσιογράφοι, πάλι και αυτό άπτεται των αρμοδιοτήτων του λογιστηρίου.»
Ο Rudolf Fischer από την πλευρά του, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, άφησε επίσης σαφώς να εννοηθεί ότι υπήρξε σύμβαση με δημοσιογράφους: «Δεν μπορώ να σας πω ούτε ποιος, ούτε πού, ούτε πότε κ.λπ.. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το 2008 λήξαμε μία

Τι συμβαίνει επιτέλους στην Εξεταστική;

Αυτά που συμβαίνουν στην Εξεταστική για την Ζήμενς είναι πλέον εξωφρενικά.
Οι βουλευτές – μέλη της Επιτροπής περίμεναν σήμερα να καταθέσει για τους κωδικούς και τα δώρα ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων κ. Καπελέρης. Κάποια στιγμή όμως ενημερώθηκαν ότι δεν θα έρθει και αποχώρησαν.
Ξαφνικά όμως έγινε γνωστό ότι ο κ. Καπελέρης πήγε στην Βουλή

Σορτάρισμα ομολόγων: Ο ΓΑΠ εξακολουθεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.


Τουλάχιστον τώρα κατάλαβαν και οι πλέον αδαείς. Το σορτάρισμα που είχαμε αποκαλύψει πρώτα εδώ στο Ολυμπία, ήταν ένα από τα όπλα που οδήγησε στην εκτίναξη των Spreads Προς όφελος όσων είχαν ποντάρει στα CDS.
Το θέμα ήρθε επιτέλους στη βουλή με όλα τα στοιχεία και εδώ φαίνεται πραγματικά ότι η μεθόδευση είχε μαέστρους. Την κυβέρνηση και τον κύριο Προβόπουλο.
Δείτε τι ειπώθηκε: