Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Απέδειξαν ότι ο Σαμαράς είναι αδιάφθορος


Αφού επί ημέρες μας μιλούσαν για ένα γαλάζιο υπουργό που τελικά αποδείχθηκε …ντουλαπάς, το ΠΑΣΟΚ επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη γκάφα χρησιμοποιώντας έναν συγγενή του …Σαμαρά που ως τέτοιον τον είχε βάλει σε δυσμένεια η … μητσοτακοκρατούμενη Ζήμενς.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευαγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.
Σε σχετικό e-mail, που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον Αντ. Σαμαρά και ο δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία» ο κ. Σέκερης εμφανίζεται να προτείνει τα εξής: “Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του, τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά.

“Πολιτική αθλιότητα του ΠΑΣΟΚ” για την εμπλοκή Σαμαρά καταγγέλλει η ΝΔ

Οξεία ήταν η αντίδραση της Ρηγίλλης στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να εμπλέξει τον Αντώνη Σαμαρά στην υπόθεση Siemens, παρουσιάζοντας δύο email του μπατζανάκη του, Ευάγγελου Σέκερη. “Μετά τους “επιπλοποιούς” ήρθε η σειρά των ”μπατζανάκηδων”. Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε ήδη την εξ αγχιστείας συγγένεια του προέδρου της ΝΔ με τον κ. Σέκερη και ότι προ 40 μόλις ημερών κλήθηκε

Το φιάσκο, το μαύρο χρήμα και ποιος στ' αλήθεια είναι ο αποστολέας του

Ενώπιον της εξεταστικής ο επιχειρηματίας Κάτσικας
- Γιατί έχουν παγώσει λογαριασμό του στην Ελβετία
- Είναι αποδέκτης μαύρου χρήματος από τη Siemens;
- Παραίτηση Βαλυράκη ζητεί η ΝΔ

'Ολο και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση με πρωταγωνιστές έναν μαραγκό, ένα επιχειρηματία και φυσικά την Siemens.

Επιλεκτική Δικαιοσύνη;

»ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ...ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ
Πως τα κατάφερε, έτσι, το ΠΑΣΟΚ και εκεί που είχε στριμώξει τη ΝΔ στη γωνία, για το σκάνδαλο της Siemens, βρέθηκε, ξαφνικά, στο καναβάτσο; Πριν απ΄ όλα διαπιστώνεται ότι έχει εμφανές πρόβλημα επικοινωνιακής διαχείρισης των θεμάτων ή προβλημάτων που ανακύπτουν, καθώς όλοι, σε κόμμα και κυβέρνηση, εμφανίζονται να γνωρίζουν τα πάντα. Ξερόλες. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο επικοινωνιακό. Εκεί που όλοι πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ είχε «καθαρίσει» με το θέμα, με τη διαγραφή Μαντέλη και Τσουκάτου, αλλά, κυρίως, με την περιφανή του νίκη στις εκλογές, βρέθηκε πάλι σε δύσκολη θέση μετά την παραδοχή Μαντέλη ότι πήρε χρήματα από τη γερμανική εταιρία, εμπλέκοντας, έτσι, έστω και έμμεσα, και τον πρώην

Η σκευωρία της ντουλάπας

Η
 σκευωρία της ντουλάπαςΤα τελευταία 24ωρα η κοινή γνώμη είχε βομβαρδισθεί από δημοσιεύματα για δήθεν ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου με αντικείμενο την πληρωμή μίζας σε υπουργό της κυβέρνησης.
Τις πληροφορίες φέρεται ότι διακινούσε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σήφης Βαλυράκης, με σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη ότι πήρε μίζα 200.000 ευρώ από τον γερμανικό κολοσσό.
Και αίφνης αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Το περίφημο e-mail που «πιστοποιούσε» τον χρηματισμό υπουργού της Νέας Δημοκρατίας

Είναι τόσο αθώος ο εξευτελισμός Καρατζαφέρη; Όσο το “ναι” στο ΔΝΤ.

Κάποιοι έσπευσαν να λοιδωρήσουν τον αρχηγό του ΛΑΟΣ για την “γκάφα” να υιοθετήσει το έγγραφο του cabinet. Εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Δεν πιστεύουμε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης είναι άπειρος ή αδαής για να πέσει σε τέτοια παγίδα.Όταν έχεις υπογράψει το “ΝΑΙ” στο ΔΝΤ, είσαι δυστυχώς έρμαιο αυτής σου της απόφασης και θα συνεχίσεις με κάθε τρόπο να υποστηρίζεις την κυβέρνηση διαμεσολαβητών που έφερε αυτό το περιβόητο μεγα – δάνειο στην Ελλάδα. Εάν δεν υπήρχε ο “καμπινές”, θα έβρισκες τον “μπιντέ” ή οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε τι έβαλε στο σπίτι του ο Άκης Τσοχατζόπουλος














Σχετικα με την αναπαλαίωση της οικια του κυριου Τσοχατζοπουλου το 2002 στην οδο Διονυσιου Αεροπ.Το 2002 η ARCON κατασκευαστικη αναπαλαίωσε την οικια και ολοι τοτε γνωριζαμε οτι η οικια ανηκει στον Ακη Τσοχατζοπουλο . Ο προϋπολογισμος του εργου ξεκινησε με 600.000,00 € , να αναφερω χαρακτηριστικα καποια υλικα (jaccuzi μπανιερα με τιμη 60.000,00€) επενδυση στις κολωνες με Blue Marble Αργεντινης (μοναδικο κομματι στον κοσμο)...

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ..



...ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ... "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ" 1τρις δρχμ. ΜΕ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ...!!!

Να ριχθεί «Φως» στους λόγους που ανάγκασαν τον Χάρη Καστανίδη να παραιτηθεί

Για να ξέρετε και αυτή την Κυρία


Ξέρετε ποια είναι αυτή η κυρία; Και το λέμε για να γνωριζόμαστε σιγά σιγά. Είναι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου που...