Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Μέ μία ψήφο πέρασε το πακέτο μέτρων από την ισπανική βουλή... και εκεί ανεύθυνοι είναι στην αντιπολίτευση;

Με μόλις μία ψήφο πέρασε από την Ισπανική Βουλή πριν από λίγο το σκληρότερο πρόγραμμα περικοπών στη ιστορία της χώρας. Το πακέτο μέτρων ψηφίστηκε με 169 έναντι 168 ψήφων (13 παρών). Το πακέτο το καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση μιας και προβλέπει περικοπές ύψους 8 δις για φέτος και 15 δις για το 2011.
Τώρα τι έχουν να μας πούνε οι "πατριώτες" που κατηγόρησαν τον Σαμαρά ότι δεν στήριξε την χώρα και λειτούργησε ενάντια στα συμφέροντά της και ειδικά όσοι συνεχίζουν να φιλοξενούνται στο κόμμα... μιλάω για κάτι Γιαννόπουλους, για κάτι Αβραμόπουλους κ.λπ.

Για την Ντόρα που δήθεν αποχώρησε εξαιτίας αυτού και για τα λαμόγια των άλλων αποχρώσεων δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.
πηγη

Η ολοκληρωτική γύμνια της κυβέρνησης

Η αφόρητη δυσοσμία που αναδίδεται από την ομολογία του πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ κ. Τάσου Μαντέλη, υποκαθίσταται από την δυσοσμία της καθολικής υποκρισίας της κυβέρνησης.

Μια κυβέρνηση που μεταμφιέζεται σε…. Κατηχητικό και δηλώνει μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι : «η κυβέρνηση έχει την τόλμη και την αποφασιστικότητα να επιβάλλει τη διαφάνεια προς όλες τις κατευθύνσεις»(sic!).Υπό τον ίσκιο των ομολογιών δύο στελεχών τους ( Τσουκάτος – Μαντέλης) μετεβλήθησαν σε ιερομόναχους και ευαγγελιστές με μάτια σχεδόν δακρυσμένα ενώπιον του φιλοθεάμονος κοινού.

Απαγόρευση εξόδου του Μαντέλη από την Ελλάδα

Mε εντολή εισαγγελέα απαγορεύτηκε η έξοδος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Τ. Μαντέλη από τη χώρα. Ταυτόχρονα, το ΣΔΟΕ έπιασε δουλειά ξεψαχνίζοντας τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Τ. Μαντέλη, ενώ χτύπησε ήδη την πόρτα στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης εξέφρασε τη θέση ότι στην υπόθεση της Siemens προκύπτουν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, μη παραγεγραμμένες.