Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η βόμβα Μαντέλη και η απελπισμένη αυτοκάθαρση του συστήματος

Χορηγία ύψους 200.000 μάρκων από την Siemens στον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη, Τάσο Μαντέλη αποκάλυψε κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ο επιχειρηματίας -και κουμπάρος του πρώην υπουργού- Γ. Τσουγκράνης.

Λίγο αργότερα, ο κ.Μαντέλης επιβεβαίωσε ότι το εμβασμα των 200.000 μάρκων το 1998 ,στο λογαριασμό Α.ΡΟΚΟΣ ήταν χρήματα γιά τον ίδιον,τα οποία χαρακτήρισε χορηγεία της ΖΙΜΕΝΣ. Κάλεσε,όμως,τους βουλευτές να αναρωτηθούν ποιός ήταν ο ανώνυμος πληροφοριοδότης

Ο Σαμαράς κάνει εσωκομματικό δημοψήφισμα για «Καλλικράτη» και υποψήφιους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς το λέει και το εννοεί. Θα κάνει την εσωκομματική δημοκρατία πράξη ό,τι και να γίνει.

Για το λόγο αυτό ήδη απέστειλε σε όλα τα μέλη του κόμματος επιστολή με την οποία κατ’ αρχήν τα καλεί να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές στις 30-5-2010 για εκλογή προέδρων νομαρχιακών επιτροπών απευθείας από τα μέλη του κόμματος, για εκλογή προέδρων τοπικών επιτροπών απευθείας από τα μέλη του κόμματος και για εκλογή τοπικών επιτροπών.
Ταυτόχρονα όμως και εδώ είναι το ακόμα πιο σημαντικό, με την ανωτέρω επιστολή αποστέλλει και ένα ερωτηματολόγιο....

Μας δουλεύουν "ψιλό γαζί"

Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια κυβέρνηση που καταφεύγει κάθε δεκαπέντε μέρες στα ίδια φτηνά κόλπα;
Το οποία μάλιστα είναι καθαρά επικοινωνιακά και παλαιά όσο και η εξουσία. Και αποδίδουν μόνον βραχυπρόθεσμα, όσο τα ΜΜΕ κάνουνε τον βλάκα, αφήνοντας τελικά τους εμπνευστές των κόλπων να φαντάζουν ακόμα πιο “λίγοι” και πολιτικά ανυπόληπτοι απ' όσο είναι.


Το ένα κόλπο είναι είναι η "καλύβα του Χότζα" και το δεύτερο είναι η “άνιση μάχη”. Όλοι θυμόμαστε τον "σκληρό αγώνα" για να μην πάμε στο ΔΝΤ, όταν η πορεία είχε ήδη συμφωνηθεί, αν δεν είχε δρομολογηθεί κιόλας, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο Σεπτέμβρης σίγουρα δεν θα τον βρει στην καρέκλα του υπουργού Οικονομικών.

Στο στόχαστρο όλων πλέον βρίσκεται ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου. Όχι μόνο για την υπόθεση των κερδοσκόπων με τα ελληνικά ομόλογα που περιέγραφα και πάλι στο χθεσινό άρθρο.

Σήμερα πλέον ακόμα και κυβερνητικά στελέχη του καταλογίζουν σημαντικά λάθη, όπως η ανακοίνωση του ελλείμματος στο 12,7%,

Επίθεση Παναγιωτόπουλου σε Λοβέρδο-Παπανδρέου για το Ασφαλιστικό

Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς στο Ασφαλιστικό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, καταλογίζοντας στους κ. Παπανδρέου και Λοβέρδο επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε για άλλη μία φορά την κυβέρνηση ως αναξιόπιστη, σημειώνοντας : «Όπως ο Γ. Παπανδρέου έλεγε τα λεφτά υπάρχουν, ενώ ήξερε

Α. Σαμαράς: Επίθεση στην κυβέρνηση


Την πρώτη του επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με επίκεντρο της, τις διαδικασίες δανεισμού της χώρας, την επίθεση των κερδοσκόπων και τη διαδικασία διακανονισμού των συναλλαγών για τα ελληνικά ομόλογα. Ο κ. Σαμαράς επικαλείται

Μαύρη είναι η νύχτα στο ΠΑΣΟΚ

Μαύρη είναι η νύχτα στο ΠΑΣΟΚ – μαύρη και στην Ελλάδα! Ζήτω η τύφλα τους. Δεν βασιλεύει ο μονόφθαλμος στους τυφλούς. Ο τυφλός βασιλεύει. Πλέον. Μωρέ πού πάμε; Κι αν πάμε, πώς πάμε; Πάμε στο διάολο με βάρκα μια σανίδα. Βρεγμένη. Όχι άλλες προβλέψεις, Παναγία μου.

Διαμαρτυρία συμβασιούχων ενώπιον του προέδρου

Στην Ακρόπολη ο Κ. Παπούλιας

Με αφορμή την ολοκλήρωση των μεγάλων προγραμμάτων αποκατάστασης στον Παρθενώνα και τα Προπύλαια, βρέθηκε σήμερα στην Ακρόπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας . Τον κ. Παπούλια υποδέχθηκε στον Παρθενώνα, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος και η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Προκλητικός κυνισμός Πετσάλνικου: "Αλλοι παίρνουν πιο πολλά"

Η συμψηφιστική λογική με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής τους προκλητικούς μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, μόνο σε έναν από τους ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες δεν ταιριάζει.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είναι πλεον εμφανές οτι κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Εμπαιγμός με το Ασφαλιστικό

-Δίνουμε μάχη λέει ο Λοβέρδος
-Έχετε ήδη υπογράψει λέει η Κομισιόν
-Όλες οι αλλαγές από το 2015
-5 έως 20 χρόνια παραπάνω για τις γυναίκες
-30% κάτω οι πρόωρες συντάξεις.

Παιχνίδια με την αγωνία χιλιάδων εργαζομένων παίζει ή η κυβέρνηση ή η ΚΟΜΙΣΙΟΝ. Από τη μια η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει οτι η επιστολή που εστάλη στην Ελλάδα είναι εκτός των συμφωνηθέντων και από την άλλη η ΚΟΜΙΣΙΟΝ υποστηρίζει οτι όσα λέει η επιστολή είναι και όσα έχουν συμφωνηθεί.