Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Πρέπει να μιλήσει

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, τον οποίο εμπιστεύθηκαν όχι μόνον οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας όσο λίγους Ελληνες πρωθυπουργούς, οφείλει πρώτα στους ανθρώπους αυτούς κι εν συνεχεία σε όποιον άλλον να ξεκαθαρίσει πλέον τις καταστάσεις. Η σιωπή του δεν βοηθά.


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΑΠΤΕΙ και δημιουργεί νέες πληγές στο κόμμα του που δύσκολα

ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΜΑΛΟΛΑΓΝΙΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ


Μιλώντας στους Πύργους Εορδαίας με θέμα «να σταματήσουμε τον Κεμαλισμό όπως σταματήσαμε τον Ναζισμό» και με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.
ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΜΑΛΟΛΑΓΝΙΑΣ

ΤΟ ΚΚΚΑΣΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΩΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Όπως έχω τονίσει στο ιστορικό δεύτερο Ποντιακό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης το 1988, ήταν γεωπολιτικοί οι λόγοι της απώλειας της μνήμης μας.

Κομισιόν: «Κανένα νέο στοιχείο»

Τα πράγματα στη θέση τους επιχειρεί να βάλει η Κομισιόν όσον αφορά το περιεχόμενο της επιστολής της τρόικας, προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για το ασφαλιστικό. "Όσα αναφέρονται στην επιστολή για το ασφαλιστικό είναι κατά βάση όσα έχουν συμφωνηθεί στο μνημόνιο το οποίο έχει υπογράψει η Ελλάδα

Γιατί διευκόλυναν τους κερδοσκόπους;

Αλυσιδωτές αντιδράσεις πυροδοτεί πλέον το σοκ της κοινής γνώμης από τις αποκαλύψεις (σχεδόν αποκλειστικά του ΕΤ) για την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ), να ….

Αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο φέρνει το ΠΑΣΟΚ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
Οι τελευταίες πινελιές απομένουν στον εκλογικό νόμο, που αποτελεί φτηνή απομίμηση της γερμανικής τεχνοτροπίας, πριν κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Προηγουμένως, όμως, πρέπει να ξεπερασθούν τα εμπόδια που ορθώνει το Σύνταγμα της χώρας και οι προσωπικές επιδιώξεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Οι τελευταίοι αντιδρούν όχι μόνο στο σπάσιμο των περιφερειών τους σε μονοεδρικές -οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα ταυτίζονται με τους δήμους του «Καλλικράτη», κάτι που τους αφαιρεί σημαντικό μέρος του λαϊκού ερείσματος

Επικίνδυνο «αλαλούμ» στην κυβέρνηση

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ
Γιώργος Κύρτσος


Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου έχει υποχρέωση να περιορίσει τη διπλωματία κορυφής που ασκεί ανά τον κόσμο και να επενδύσει περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στο συντονισμό της κυβέρνησής του.