Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Επιστρέφουν στις θέσεις τους όλοι οι συμβασιούχοι

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Το Ελληνικό Δημόσιο είναι πλέον υποχρεωμένο όχι μόνο να δέχεται την επιστροφή των συμβασιούχων που έχουν θετικές αποφάσεις από τη Δικαιοσύνη, αλλά και να τους καταβάλλει στο ακέραιο τα δεδουλευμένα, κάτι που μέχρι σήμερα αρνείτο να πράξει.
Νέο τοπίο στις εργασιακές σχέσεις στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα διαμορφώνεται μετά την ιστορική απόφαση υπέρ των συμβασιούχων κάθε μορφής εργασίας (stage, έργου, ορισμένου χρόνου κ.ά.) που εξέδωσε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Αντ.Σαμαράς: Η πολιτεία είναι απούσα

Απούσα χαρακτήρισε την πολιτεία από τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Εθελοντικών Ομάδων του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.

Παρωδία χωρίς θεατές οι εξεταστικές

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΥΛΛΑΚΟΥ

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται και πάλι οι πολίτες, οι οποίοι παρά τις νέες εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, κινδυνεύουν να παραμείνουν στα… σκοτάδια σε ό,τι αφορά τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων. Αιτία, η εμμονή των πολιτικών κομμάτων, στις γνωστές -παγιωμένες- θέσεις τους.
Τα συμπεράσματα των κομμάτων για την εξεταστική επιτροπή του Βατοπαιδίου, που ήρθαν στη δημοσιότητα, προφανώς… τυχαία, την Τετάρτη μείωσαν το θόρυβο της παραίτησης της Άντζελας Γκερέκου.Ενδεχομένως για το λόγο αυτό, το ΠΑΣΟΚ που έδειχνε να καταλήγει να εισηγηθεί προανακριτική για τρεις, τους Ευ. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό και Π. Δούκα, τους… αύξησε σε πέντε, προσθέτοντας και τους Γ. Βουλγαράκη και Θ. Ρουσόπουλο, για τους οποίους τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης ζητούν να μη συμπεριληφθούν στην πρόταση. Και ταυτοχρόνως προτείνουν αντ’ αυτών να ερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των Γ. Δρυ και Απ. Φωτιάδη, κάτι που αρνείται το ΠΑΣΟΚ.

Κηδεύεται με 500 χρόνια καθυστέρηση ο... Κοπέρνικος

Με τιμές ήρωα θα κηδευτεί το Σάββατο στην Πολωνία ο θεμελιωτής της νεότερης αστρονομίας Νικόλαος Κοπέρνικος, αν και πέθανε πριν από 500 χρόνια.

Εργασιακός Μεσαίωνας

ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου στο προεκλογικό ντιμπέιτ ότι θα καταργήσει τον εργασιακό Μεσαίωνα με...

Αντιδράσεις στην κατάθεση Μαντέλη

Αναταράξεις προκαλεί η κατάθεση της πρώην διευθύντριας Προστασίας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης, Στ. Μαντέλη, που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση Βατοπεδίου. Η κ. Μαντέλη ενέπλεξε τους πρώην υπουργούς κ.κ. Μπασιάκο, Κοντό και Ρουσσόπουλο, και τον διευθυντή του γραφείου του πρ. πρωθυπουργού, Γ. Αγγέλου."Ο καθένας κατανοεί τον λόγο για τον οποίο η κα Μαντέλη, ξαφνικά, άλλαξε τα, μέχρι χθες, λεγόμενά της" δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ Αν. Νεράτζης. "Ο κατηγορούμενος δικαιούται ακόμη και να ψεύδεται". Και πρόσθεσε: "Πολύ περισσότερο, Για αόριστες κατηγορίες έκανε λόγο ο κ. Ρουσόπουλος. Ο κ. Αγγέλου δήλωσε ότι δε θα δεχθεί καμία ανάμιξη του ονόματός του σε υπόθεση με την οποία δεν έχει καμία σχέση.

Έρευνα για τις προσλήψεις στο Μουσείο Πέλλας


Με ανακοίνωση της η Θ. Τζάκρη υπογραμμίζει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας, για το ρεπορτάζ που την φέρει να εμπλέκεται στην πρόσληψη 36 συγγενών και συγχωριανών της από το Υπ. Πολιτισμού. Λίγο αργότερα το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Αποκαλύψεις" η υφυπουργός Εσωτερικών διόρισε 36 άτομα,