Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Δεν μιλάνε για Κεμάλ στο σπίτι του κρεμασμένου" κ.υπουργέ

Επιτέλους καταγράφηκε κάποια αντίδραση σ'αυτή την χώρα για την απίθανη υπόθεση με το θέμα της έκθεσης στις απολυτήριες εξετάσεις της Γ'Λυκείου με θέμα "Στου Κεμάλ το σπίτι" ανήμερα της ποντιακής γενοκτονίας. Η αντίδραση δεν προήλθε από κάποιον πρωτοκλασσάτο της αντιπολίτευσης, άλλωστε δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν "πρωτοκλασσάτοι" που δεν έχουν φθαρεί και δεν έχουν αλλοτριωθεί από το σύστημα, αλλά από τον Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή Β'Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. ο οποίος με μία σκληρή ανακοίνωση - πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να υπάρξει και πιο σκληρή - εγκαλεί την υπουργό Παι΄δείας Άννα Διαμαντοπούλου για το θέμα που επιλέχθηκε. Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

Λίγη τσίπα, παιδιά

Στα 310,38 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος (της Κεντρικής Κυβέρνησης) στο τέλος Μαρτίου, σημειώνοντας απότομη...
τα 310,38 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος (της Κεντρικής Κυβέρνησης) στο τέλος Μαρτίου, σημειώνοντας απότομη αύξηση κατά 11,86 δισ. ευρώ μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2010. Ως ποσοστό του ΑΕΠ, το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης εκτιμάται πλέον ότι έχει ανέλθει στο 131% του ΑΕΠ από 125,9% που είχε διαμορφωθεί στο τέλος του 2009.

"Δεν στοχοποιώ τον Κ. Καραμανλή"

Δείπνο σε οκτώ βουλευτές του κόμματός του στο εστιατόριο «Καραβίτης» στο Παγκράτι παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αντώνης Σαμαράς. Σ’ αυτό συμμετείχαν ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας, ο Σταύρος Καλογιάννης, ο Νίκος Λέγγας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τέσσερις ακόμα βουλευτές που είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές, οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Εξαγνίζουν εμπόρους ναρκωτικών και όπλων!

Η είδηση έδειξε να περνά στα ψιλά γράμματα πριν από δυο μήνες, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο έμποροι ναρκωτικών που βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, πλαστογράφοι σε βάρος του δημοσίου, ληστές που καταδικάστηκαν για τις κλοπές που είχαν διαπράξει, αλλά κι άτομα που πέρασαν πίσω από τα… σίδερα γιατί "πρωταγωνίστησαν" σε ξυλοδαρμούς, αφέθησαν ελεύθεροι μετά από απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη.

Kωμικοτραγική η δήλωση Πάγκαλου για τη σύμβαση ΝΔ με Cosco !

Είναι πραγματικά κωμικοτραγικό να χαρακτηρίζει ο κ. Πάγκαλος ως απλή “ παρεξήγηση” τις επιπτώσεις της –μέχρι πρότινος- ανεύθυνης και αβάσιμης κριτικής του Πα.Σο.Κ απέναντι στη Σύμβαση με την Cosco και τα πολλαπλά στρατηγικά και οικονομικά οφέλη της.

Αν, λοιπόν, επιθυμεί να βρει τα αίτιά της, καλό είναι να ψάξει μέσα στο ίδιο του το κόμμα.
Ακόμη πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι, επί Νέας Δημοκρατίας,