Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Συνάντηση Αντώνη Σαμαρά με Αλέξη Τσίπρα

"Η συνεννόηση είναι πολιτική αρετή"

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχε την Τρίτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς. "Η πολιτική είναι η τέχνη της συνεννόησης και σε ώρες κρίσης η συνεννόηση είναι πολιτική αρετή" τόνισε ο κ Σαμαράς προσθέτοντας ότι "ακόμα και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητάμε ή να αποξενωθούμε", δίνοντας παράλληλα τις ευχές του στον κ. Τσίπρα για τη γέννηση του γιου του.

Το σκάνδαλο των υποβρυχίων, η αναδιανομή της φτώχιας, από την κυβέρνηση, οι μίζες και ο Τόλης Βοσκόπουλος!

Αυτή η σημερινή κυβέρνηση, των σημερινών κρατούντων, έχει αποδείξει από την προεκλογική ακόμη περίοδο την «συνέπεια», η οποία την διακατέχει, σε όλους τους τομείς, ειδικότερα στον οικονομικό τομέα και σε αυτόν της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, όπου κατά την άποψή μας, λαμβάνει πολύ κακούς μη προβιβάσιμους βαθμούς.

Αντώνης Σαμαράς. Δεν εξαιρείται κανένας.


Σήμερα, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους ο Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με την απόφαση που ανακοίνωσε χθες για την Επιτροπή Αξιολόγησης των βουλευτών: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Σαμαρά, είπατε, χθες, ότι οι βουλευτές θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, για να είναι βουλευτές στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. Θα πρέπει να καταθέσει αίτηση και ο κ. Καραμανλής;....

Επί 7μηνο είχαν «χάμενο» τον φάκελο.

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Πολιτισμού κυρίας Αντζελας Γκερέκου, μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος δεν είχε καταβάλει οφειλές στην Εφορία ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν αντιμετωπίζει το μείζον πολιτικό ζήτημα που δημιουργείται για την κυβέρνηση.

Παραιτήθηκε η Α. Γκερέκου-μένει το χρέος 5,5 εκ. Ευρώ του Τόλη-ΕΔΕ από το υπουργείο

- Πως έκανε την κομπίνα με τις εταιρείες - μαϊμού ο Τόλης

- Δήλωνε εισόδημα 3.000 ευρώ


- Τι υποστήριξε η κ. Γκερέκου στο κείμενο της παραίτησης

- Βγαίνει "στο σφυρί" η περιουσία του Τόλη;Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της, Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκατομμύρια ευρώ εδώ και μία δεκαετία!

Συναίνεση προς τι, τάχα;

Μέχρι τώρα, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαράς κρατούσε μια στάση συνδιαλλαγής και συναίνεσης απέναντι στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.


Μια στάση που χαρακτηρίστηκε θετική από πολλούς, - ακόμη και από τη στήλη αυτή, η οποία δεν φημίζεται για τα φιλοκυβερνητικά της αισθήματα.

Μέχρι τώρα, οι πιο σκληρές αντιπολιτευτικές φράσεις που εκστόμισε ο Αρχηγός της Ν.Δ. ήταν: 1) Ότι η κυβέρνηση, με τους αδέξιους χειρισμούς της αναβάθμισε την κρίση ελλείμματος σε κρίση δανεισμού της χώρας και 2) Ότι ψηφίζει «όχι» στα μέτρα του Μνημονίου, διότι υπήρχαν και άλλες λύσεις με το ίδιο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, - απορρίπτοντας το δίλημμα περί «μονοδρόμου»…