Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αθήνα, 12 – 5 – 2010

Πρός τήν Γενική Γραμματεία τής Κυβερνήσεως, Μέγαρο Βουλής τών Ελλήνων,
Βασιλ. Σοφίας 2, Αθήνα, 10021
Εις προσοχήν τού Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου
Kοινοποίηση
Κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Υπουργό Υ. & Κ. Α., minister@yyka.gov.gr
Κα Φ. Γεννηματά, Υφυπουργό Υ. & Κ. Α., yfyg@yyka.gov.gr
Kοινοποίηση
Κο Αντ. Σαμαρά, Πρόεδρο Ν.Δ., asamaras@parliament.gr
Κα Αλ. Παπαρήγα, Γ. Γ. Κ.Κ.Ε., mailbox@kke.gr
Κο Αλ. Τσίπρα, Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ, a.tsipras@parliament.gr
Κο Χ. Παπουτσή, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΠΑΣΟΚ, papoutsi@otenet.gr
Κο Π. Ευθυμίου, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΠΑΣΟΚ, efthymiu@otenet.gr
Κο Π. Παναγιωτόπουλο, Κοινοβ. Εκπρόσωπο Ν.Δ., ppanagiotopoulos@parliament.gr
Κο Κ. Μαρκόπουλο, Αναπλ. Κοινοβ. Εκπρόσωπο Ν.Δ., k.markopoulos@parliament.gr
Κο Σ. Χαλβατζή, Κοινοβ. Εκπρόσωπο Κ.Κ.Ε., mailbox@kke.gr
Κο Π. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, lafazanis@syn.gr
Κο Φ. Κουβέλη, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, kouvelis@activenet.gr
Αξιότιμε Κε Πρωθυπουργέ
Πρωτοκόλλησα στό δικό σας πρωτόκολλο, μέ στοιχεία Κ 1876 / 8 – 3 – 2010, επιστολή, μέ τήν οποία,
1. Αφού σάς ενημέρωνα ότι ανταποκρίθηκα πρόθυμα στήν πρόσκλησή σας αποκτήσεως τών αρίστων αντί τών αρεστών (open government) καί υπέβαλα μέ τήν φόρμα υπ’ αριθμόν 3715993 βιογραφικά στοιχεία γιά τίς θέσεις 5 Υποδιοικητών νοσοκομείων (ΛΑΪΚΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ & ΤΖΑΝΕΙΟ).
2. Σάς ζητούσα μέ τήν επιστολή μου νά θέτατε .......

H γλώσσα της μετάφρασης τ' αληθή λέγει...

Ήρθε λοιπόν στην Αθήνα ο «Σερμπέτ» Ταγίπ Ερντογάν κι άρχισαν οι διμερείς γλύκες… Και να! εξοπλιστικές τουλούμπες, να! οι τουριστικοί μπακλαβάδες, να! τα επιχειρηματικά ξερολούκουμα. Αν εξαιρέσει κανείς τις εναέριες προκλησούλες των τελευταίων ωρών, τόσο καθησυχαστικές στιγμές ελληνοτουρκικής φιλίας είχαμε από τον καιρό των «Συνόρων της Αγάπης» να δούμε…

Νέες γραφικές ατάκες του Θεόδωρου Πάγκαλου για τα ελληνοτουρκικά

Δεν μπορούσε να υπάρξει ένα τέτοιο γεγονός όπως η επίσκεψη στην Ελλάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χωρίς να ακουστούν οι συνήθεις γραφικές ατάκες από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο: "Αισθάνομαι ειλικρινά εθνική ντροπή κάθε φορά που αναγκάζομαι να αγοράζω όπλα που δεν μας χρειάζονται, με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στον σημερινό κόσμο, για την Ελλάδα", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος στην ομιλία του στο ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ.

Άρχισε να βρέχει... βόμβες - Έκρηξη στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Το παρακράτος των "τρομοκρατών" σε πλήρη δράση. δουλεύει υπερωρίες. Η παραπλάνηση της κοινής γνώμης πρώτιστο μέλημα εκείνων που θέλουν να οδηγήσουν το ενδιαφέρον των πολιτών μακριά από τα σοβαρά τεκταινόμενα στη χώρα. Μία έκρηξη, χωρίς θύματα, στα υπόγεια(!) των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, ξεσήκωσε το ενδιαφέρον των ελλήνων, οι οποίοι παρακολουθούν έντρομοι, αναμένοντας το επόμενο χτύπημα του παρακράτους που τις τελευταίες

Επίσημη γλώσσα της Ελλάδας τα αμερικανικά;

Στο Μαξίμου ο Ερντογάν μιλούσε τουρκικά και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αμερικανικά!!!

423.518 προσλήψεις στο Δημόσιο έκανε το ΠΑΣΟΚ

Ρεσιτάλ υποκρισίας, κάθε φορά που αναφέρεται στους δήθεν αθρόους διορισμούς που έγιναν επί ημερών της ΝΔ στο Δημόσιο, δίνει ο πρωθυπουργός, αφού τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών αναδεικνύουν πρωταθλήτρια των προσλήψεων την κυβέρνηση Σημίτη.
Μόνο την τριετία 2002-4 πραγματοποιήθηκαν 423.518 προσλήψεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων σε ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 25% εκτός των διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

Επικίνδυνη οικονομική, δημοσιονομική αστοχία

Σε μια περίοδο κατά την οποία ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου αναλαμβάνει τεράστιους πολιτικούς και οικονομικούς κινδύνους στο όνομα της δραστικής εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, η κυβέρνησή του εξακολουθεί να κινείται με βασανιστικά αργούς ρυθμούς και σε λάθος κατεύθυνση.

Προκλητικές εξαιρέσειςΜε τη μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους και το πέρασμα της ελληνικής οικονομίας σε φάση εποπτείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για συνέχιση παραδοσιακών πολιτικών πρακτικών. Εάν συνεχιστούν οι πρόχειροι υπολογισμοί, το κομματικό βόλεμα και η μικροπολιτική διαχείριση, θα βρεθούμε σε διάστημα 3-6 μηνών σε πλήρες αδιέξοδο.

Α.Βγενόπουλος: Επιτέλους τέλειωσαν τα επικοινωνιακά τερτίπια και θα μιλήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη


Καλοδεχούμενη η αγωγή, αλλά απορώ και τον προκαλώ γιατί δεν μου υπέβαλε και μήνυση στα Ποινικά Δικαστήρια; - Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε τα εξής σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε σήμερα εναντίον του ο Ν. Σηφουνάκης: «Ο κ. Ν. Σηφουνάκης κατέθεσε αγωγή εναντίον μου αφού έμαθε ότι η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα για σχετικές υποθέσεις που τον αφορούν. Καλοδεχούμενη η αγωγή, αλλά απορώ και τον προκαλώ γιατί δεν μου υπέβαλε και μήνυση στα Ποινικά Δικαστήρια. Εγώ θα του καταθέσω και αγωγή και μήνυση και ελπίζω μέχρι την εκδίκασή της να έχει αλλάξει η πρακτική της αντιμετώπισης της «ασυλίας» των βουλευτών. Επιτέλους τέλειωσαν τα επικοινωνιακά τερτίπια και θα μιλήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη.  πηγη