Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Γκρέμισαν το ερείπιο της "Φαντασίας" και εξασφάλισαν... φθηνά μπάνια στον λαό!

Φιλολαϊκό πρόσωπο επιχείρησε να εμφανίσει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μετά την πρωτοφανή επιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων κατά την πρωινή, επικοινωνιακού χαρακτήρα, επίσκεψή του στο παραλιακό μέτωπο, στην ακτή του Αγίου Κοσμά, όπου παρέστη στην κατεδάφιση εγκαταλελειμμένου αυθαιρέτου του κτηρίου της "Φαντασίας" απέναντι από το παλαιό αεροδρόμιο.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την υπουργό ΠΕΚΑ Τ. Μπιρμπίλη, υποστήριξε ότι φροντίζει για φθηνά μπάνια του λαού, αφού με τη μία και μοναδική κατεδάφιση...

Ζήτημα χρόνου ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς οι ερμηνείες που δίνουν στις τελευταίες παρεμβάσεις του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, οδηγούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων ότι ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση είναι ζήτημα χρόνου και σε επικοινωνιακό επίπεδο η αποστολή του σημερινού σχήματος θα ολοκληρωθεί με την πανηγυρική προβολή ως επιτυχία του πρώτου κύκλου διάσωσης της χώρας μέσα από την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης.

ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Περιμένοντας τον Μπερλουσκόνι

Γιώργος Κύρτσος
Το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη ενδιαφέρουσες κόντρες μεταξύ γνωστών Ελλήνων επιχειρηματιών και κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων. Φαίνεται ότι ορισμένοι επιχειρηματίες θέλουν να καθορίσουν τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού και του δημόσιου βίου, γεγονός που κάνει τους πολιτικούς να περνούν στην αντεπίθεση για να προστατεύσουν το χώρο κυριαρχίας τους.

ΣυνυπεύθυνοιΤο αξιοπερίεργο είναι ότι αυτοί που συγκρούονται στο όνομα του δημόσιου συμφέροντος είναι συνυπεύθυνοι για το δημοσιονομικό και οικονομικό αδιέξοδο. Τα τελευταία 35 χρόνια οι πολιτικοί στέρησαν τη χώρα από εντυπωσιακές αναπτυξιακές ευκαιρίες και συνέβαλαν στην ανάπτυξη της διαπλοκής προκειμένου να εξυπηρετήσουν ισχυρά συμφέροντα και να αυτοεξυπηρετηθούν. Οι στρεβλώσεις του οικονομικού, επιχειρηματικού μας συστήματος αναπτύχθηκαν με πολιτικές υπογραφές.