Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ Δ.Ν.Τ......ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ....

Στά "ψιλά" των εφημερίδων βρίσκονται οι αλήθειες...


Σήμερα στη στήλη του "Παρένθετου" στο "Έθνος" διαβάζουμε την εξης αποκάλυψη...

" Ελληνική εταιρεία "Δημοσίων Σχέσεων" ανέλαβε έναντι αδράς αμοιβής, την γνωριμία των ανθρώπων του Δ.Ν.Τ. με.....Ελληνες δημοσιογράφους για την αποδαιμονοποίηση του Δ.Ν.Τ. , ενώπιον της κοινής γνώμης".....

Δρόμος για την Ιθάκη.

Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:


"Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή"

Ελλάδα: Η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαρά μετά τη συνάντηση στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Την μείωση των βουλευτών σε 200, την άμεση απόσυρση του σχεδίου "Καλλικράτης", καθώς και του νόμου για την μεταναστευτική πολιτική, καθώς και μέτρα αναπτυξιακά που θα βγάλουν τη χώρα από την ύφεση. Αυτά, μεταξύ άλλων ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντ. Σαμαράς, στη σημερινή σύνοδο των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο κος Σαμαράς, τόνισε, ότι η χώρα, ζει σε περίοδο έκτακτης ανάγκης, και πρέπει να αναληφθεί και αντίστοιχη δράση.
Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι:

ΣΤΑΣΙΜΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Η «καταδίκη» της χώρας μας σε μία ειδική μορφή του φαινομένου, σύμφωνα με το οποίο η ανεργία αυξάνεται, ταυτόχρονα με την άνοδο των τιμών αγοράς για τους καταναλωτές και τη μείωση των τιμών πώλησης για τη βιομηχανία

Είναι γνωστό ότι ο καπιταλισμός, τον οποίο εμείς τουλάχιστον δεν «ταυτίζουμε» με το σύστημα της ελεύθερης οικονομίας, παρομοιάζεται με ένα αεροπλάνο, το οποίο μπορεί να σταθεί στον αέρα, μόνο εάν κερδίζει συνεχώς ύψος. Εάν δηλαδή «θελήσει» να διατηρήσει μία σταθερή πορεία, έχοντας «προσεγγίσει» τα όρια της γήινης ατμόσφαιρας, κινδυνεύει να συντριβεί, αφού δεν έχει «εφευρεθεί» ο τρόπος, με τον οποίο είναι εφικτή η οριζόντια «πτήση» του – πόσο μάλλον η ασφαλής «κάθοδος» του, σε χαμηλότερα επίπεδα...
πηγη

Νέα σκληρή αυτοκριτική Σαμαρά

«Ας παίρναμε μέτρα το καλοκαίρι, κι ας μας ρίχνανε» Μετά τη «συγγνώμη» για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Καραμανλή στην οικονομία, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στην εφημερίδα Τα Νέα: «Ας παίρναμε μέτρα εμείς το καλοκαίρι, κι ας μας ρίχνανε». Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για την Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας πως δεν τον απασχολούν πλεόν οι κινήσεις της.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα, καταλογίζει στην Ντόρα Μπακογιάννη «έμπρακτη αμφισβήτηση» της κομματικής ηγεσίας και τονίζει με έμφαση ότι η πρώην υπουργός «επέλεξε μόνη της να βρεθεί εκτός ΝΔ».
Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει πως δεν τον απασχολούν πλέον οι κινήσεις της και η ενδεχόμενη δημιουργία νέου κόμματος από την πλευρά της.
Όσον αφορά στον τομέα της Οικονομίας, ο κ. Σαμαράς τονίζει: «Κατά την άποψή μου έπρεπε από πέρσι το καλοκαίρι να έχουμε πάρει εμείς μέτρα. Που θα ήταν, βέβαια, πολύ πιο ήπια από τα σημερινά. Και θα έδιναν έγκαιρα το σωστό μήνυμα στις αγορές. Ας παίρναμε τότε τα σωστά μέτρα κι ας μας ρίχνανε».
Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ παρέχει πολιτική κάλυψη στον προκάτοχό του για τα πεπραγμένα της περιόδου 2004-2009, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Καραμανλής «προεκλογικά τουλάχιστον έκανε την αυτοκριτική του».
Ο κ. Σαμαράς, εξάλλου, υπεραμύνεται της απόφασης της ΝΔ να καταψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία στήριξης της ελληνικής οικονομίας από ΕΕ και ΔΝΤ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ προαναγγέλλει, δε, μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι με τις Εξεταστικές Επιτροπές, μεταξύ άλλων, «δεν αφήνει περιθώρια για συναίνεση».

ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ!

ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Εν όψει ανεξέλεγκτων κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων
Τα συν και τα πλην μιας τέτοιας κίνησης

Εν μέσω μιας θυελλώδους και εν πολλοίς ανεξέλεγκτης πολιτικής κρίσης, εν μέσω μιας –αναμενόμενης– ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει δεχθεί εισηγήσεις ακόμα και για πρόωρες εκλογές αμέσως μετά τις 19 Μαΐου, όταν δηλαδή θα λάβει το πρώτο μεγάλο «πακέτο» οικονομικής βοήθειας στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας απ' το ΔΝΤ, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να πάρει μια κάποια ανάσα!