Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Αρχισαν οι συγκεντρώσεις - Από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ!

Μεγαλειώδεις αναμένονται οι πορείς της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αλλά και του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση.
Η παρουσία του κόσμου είναι συγκλονιστική! Χιλιάδες κόσμου έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην Ομόνοια αλλά και στο Πεδίον του Αρεως για να διαμαρτυρηθούν για τα πρωτοφανή μέτρα.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πορείες με προορισμό την Βουλή. Αυτή την ώρα εκπρόσωποι συνδικάτων απευθύνουν χαιρετισμούς.
Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό. Κλειστή η Πατησίων από το ύψος της Κοδριγκτώνος προς την Ομόνοια, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας από την Μαυροματαίων προς την Πατησίων, η Σταδίου, η Πειραιώς από το ύψος της Ιεράς Οδού προς την Ομόνοια, η Πανεπιστημίου και η Β. Αμαλίας.

ΠΗΓΗ

Στην εξεταστική για την Μονή Βατοπαιδίου κατέθεσε ο Μπέζας.

Στην ευθυνοφοβία των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών απέδωσε ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός, Αντώνης Μπέζας, την δυσπραγία των υφισταμένων του στο να διενεργήσουν φορολογικούς ελέγχους στην Μονή Βατοπαιδίου το 2009.

Μ' ένα "όχι" ...τέσσερα "τρυγόνια" από τον Σαμαρά!

Ποιες είναι οι πρώτες επιπτώσεις από τη δήλωση για καταψήφιση των μέτρων του ΔΝΤ

Με τη δήλωσή του (διαβάστέ την ολόκληρη εδώ) ότι η ΝΔ καταψηφίζει τη συμφωνία για τα νέα μέτρα, ο Αντ. Σαμαράς πετυχαίνει τέσσαρους στόχους:
-πάει κόντρα στις πιέσεις και το τελεσίγραφο που δεχόταν από την πλευρά της Ευρώπης προκειμένου να τηρήσει θετική στάση. Επ' αυτού θέλησε να κρατήσει μια ισορροπία λέγοντας ότι "ασφαλώς εμείς δεσμευόμαστε από τις συμβάσεις που υπογράφει το Ελληνικό κράτος, ακόμα κι όταν διαφωνούμε. Η Ελληνική Πολιτεία έχει συνέχεια".

-κάνει μια αποφασιστική κίνηση εκκαθάρισης του εσωκομματικού πεδίου. Τώρα, η Ντ. Μπακογιάννη και οι άλλοι βουλευτές που...

Το πολιτικό σκηνικό άλλαξε. Ο Αντώνης Σαμαράς διέβη τον Ρουβίκωνα

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά αποτελεί μια πολιτική κίνηση μεγάλου βεληνεκούς! Μια κίνηση που ξεχωρίζει τον αρχηγό από τον ηγέτη!

Ν.Δ. Καταψηφίζει τα μέτρα ....

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Σαμαρά έχει ως εξής:

«Ανακοινώνω απόψε τη θέση του Κόμματός μας για τη Συμφωνία χρηματοδότησης από το Μηχανισμό Στήριξης της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το καταψηφίζουμε!
Όχι γιατί αρνούμαστε τη χρηματοδοτική στήριξη, που το ΠΑΣΟΚ κατέστησε απαραίτητη πλέον. Αλλά διότι διαφωνούμε με την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ και με την κυβερνητική οικονομική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης..Άλλωστε η Κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη την ψήφο μας για την έγκριση του Νομοσχεδίου. Θέλει “ψήφο ανοχής” για τα πεπραγμένα της ως τώρα…