Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Χωρίς λαϊκή εντολή η κυβέρνηση Παπανδρέου

Γιώργος Κύρτσος

04-05-2010
Παρουσιάζοντας τα δύσκολα αλλά σε πολλές περιπτώσεις αναγκαία οικονομικά μέτρα, ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου επικαλέστηκε τη λαϊκή εντολή που, κατά την άποψή του, πήρε «για να τα αλλάξει όλα» και υπογράμμισε ότι είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει πλήρως την πολιτική αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ανεξάρτητα από το όποιο πολιτικό κόστος.

Άλλα έλεγε, άλλα κάνει

Ναί! κ. Παπούλια... ...όλοι μας φταίμε!


Κύριε Προεδρε της Δημοκρατίας {η οποία όμως κατά την σεμνή και ταπεινή άποψή μου πόρρω απέχει από τό να είναι και δημοκρατία...} πολύ σωστά τό θέσατε το θέμα λέγοντας ότι για την παρούσα άθλια κατάσταση της χώρας (άθλια από κάθε άποψη, όχι μόνον οικονομικά...) φταίμε όλοι.

Και συμπληρώσατε ότι φταίτε κι εσείς ο ίδιος αφού διατελέσατε υπουργός τόσα χρόνια...

Προσωπικά βέβαια θα ήθελα να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την συμμετοχή σας στο -προς αγοράν του κατά Γιαννόπουλο "κωλόσπιτου" στην Εκάλη- διαβόητο «άτοκο δάνειο χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής», μιά ξεκάθαρη "περιγραφή του νόμου", όπως λένε οι νομικοί, μιά παλιότερη εφαρμογή του επίσης διαβόητου:
«Ό,τι είναι νομότυπο, είναι και ηθικό»...
Δεν ήταν ο κ. Βουλγαράκης ο πρώτος διδάξας... Δεν νομίζω να διαφωνείτε σ' αυτό...Κάντε το τώρα, έστω καθυστερημένα... ετεροχρονισμένα που θα έλεγε κι ο αείμνηστος δανειολήπτης...

ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

Με ελάχιστα μαθηματικά καταλαβαίνει κάποιος πολλά.

Είπαν ψέμματα! Πιο σκληρές και για πιο πολλούς οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις από αυτές που ανακοίνωσαν την Κυριακή! Ο εμπεγμός και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.!!!!

Άν όλα αυτά είναι αλήθεια θα πέσει πολύ ντομάτα.
Τσακίζονται μισθολογικά πάνω από 1 εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι και τουλάχιστον 100.000 συνταξιούχοι. 'Ολες οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή.

Άλλα είπε ο υπουργός Οικονομικών την Κυριακή ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα και άλλα παρουσιάστηκαν σήμερα στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή!