Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ

Οι αριθμοί μας μιλάνε  και μας λένε  το ποσοστό κατά το οποίο αύξησε το Δημόσιου χρέος κάθε κυβέρνηση:

Σώθηκε η Ελλάδα ή…οι πιστωτές της;

«Στο τέλος της θητείας μου, η Ελλάδα δεν θα είναι χρεοκοπημένη. Θα είναι αναγεννημένη», ανέφερε χθες ο Πρωθυπουργός στη δραματική ομιλία του ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά ήδη αυτή η αισιόδοξη πρόβλεψη αμφισβητείται: το «πακέτο» -ρεκόρ από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ είναι βέβαιο ότι θα σώσει τους πιστωτές της χώρας, αλλά απολύτως αβέβαιο αν θα αποτρέψει την ελληνική χρεοκοπία λίγα χρόνια αργότερα.

Αυξήθηκε κατά 39,47% το ποσοστό των ασυνεπών επιχειρήσεων κατά το έτος 2009 σε σχέση με το μέσο ποσοστό ασυνέπειας...

Ελλάδα: Η ύφεση, γεννά περαιτέρω προβλήματα συνέπειας στις επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 39,47% το ποσοστό των ασυνεπών επιχειρήσεων κατά το έτος 2009 σε σχέση με το μέσο ποσοστό ασυνέπειας των ετών 2003 - 2008, όπως σημειώνει σε έρευνα της η Icap. Η συνολική αυτή ασυνέπεια επιβεβαιώνεται και από τους επιμέρους κλάδους της Βιομηχανίας, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα οι ασυνεπείς επιχειρήσεις της Βιομηχανίας αυξήθηκαν κατά 36,34%, οι ασυνεπείς επιχειρήσεις του Εμπορίου αυξήθηκαν κατά 64,89%, οι ασυνεπείς επιχειρήσεις των Υπηρεσιών αυξήθηκαν κατά 10%.

Παπανδρέου, στο συνέδριο του Economist.(28 Απριλίου 2010):

«Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα».

Άει στα τσακίδια αρχισοσιαΛΗΣΤΗ

Βρήκε ...φλέβα

του Κώστα Μπετινάκη

Τι υποσχόταν προεκλογικά ο Πινόκιο;

«Λεφτά υπάρχουν και θα πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες».

Ποιους εννοούσε;

Τους συνταξιούχους !!!

Να πει στους Αρχηγούς τι;

Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου επιμένει, επί 7 μήνες τώρα, να βάνει το κάρο μπροστά από το άλογο. Και επιμένει εξοργιστικά και στα μικρά και στα μεγάλα θέματα, – ακόμη και σ’ εκείνα που έχουν καίρια σημασία για τις εξελίξεις.


Και επιμένει να τοποθετεί το κάρο μπροστά από το άλογο, όχι μόνο γιατί αυτό εξυπηρετεί τους επικοινωνιακούς στόχους της, αλλά και διότι:

1. Φέρνει τα κόμματα, τα Συνδικάτα και τον Λαό προ τετελεσμένων γεγονότων.


2. Καθιστά τετελεσμένες τις κύριες πολιτικές επιλογές της, και, άρα, δεν βιάζεται να λάβει και αντισταθμιστικά μέτρα, προς ανακούφιση του Λαού. Και,

Ο Σαμαράς δεν θα πάρει μέρος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς δεν θα πάρει μέρος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Ο λόγος είναι σαφής: η συνάντηση δεν έχει κανένα νόημα πλέον επειδή η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου φρόντισε πρώτα να πάρει τα μέτρα και μετά να διαβουλευθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σχετική επικοινωνία είχαν προ ολίγου ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, καθηγητής Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο ομόλογός του στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ως γνωστόν ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη εκφράσει την πρόθεση του να μην συμμετάσχει, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη συνάντηση.
Αντιθέτως, μοναδική παραφωνία, απαραίτητη χαρακτήρισε την παρουσία όλων των αρχηγών ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
ANTINEWS.GR

Στα 520 ευρώ από 680 καθαρά πέφτει ο κατώτατος μισθός;

- Μέτρα σοκ ανακοινώνει αύριο το υπουργείο Απασχόλησης



- Σε 6 δόσεις η αποζημίωση

Ακόμα ένα σοκ αναμένεται να προκαλέσουν στην ελληνική κοινωνία όσα θα ειπωθούν αύριο στο υπουργείο Απασχόλησης και θα αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατώτατος μισθός πηγαίνει στα 640 ευρώ μικτά! που σημαίνει περίπου 520 ευρώ καθαρά για νέους έως 26 ετών.Το όριο των απολύσεων πηγαίνει στο 4 από 2%, ενώ οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται σε 6 δόσεις!