Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Σαμαράς: ολέθρια η διαχείριση του τελευταίου τριμήνου

Νέα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σχετικά με τη διαχείριση της δημοσιονομικής κρίσης, κατά το συνέδριο του Economist αυτή τη φορά.

«Τα δύο τρίτα της συνολικής υστέρησης εσόδων, για ολόκληρο το 2009, σημειώθηκαν μόνο το τελευταίο τρίμηνο του έτους, υπό τη νέα κυβέρνηση. Και με ευθύνη της… Κι ύστερα προσέθεσε δαπάνες που δεν είχαν προϋπολογιστεί κι έγραψε κι επιπρόσθετες δαπάνες ως την τελευταία στιγμή.
Κι έτσι το χρέος εκτοξεύθηκε στο 12,7% για να πάει τελικά στο 13,6%» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ .Όπως υποστήριξε «χωρίς αυτή την ολέθρια διαχείριση του τελευταίου τριμήνου, και τις λογιστικές αλχημείες, το έλλειμμα δεν θα ξεπέρναγε το 8,5%».

Πρωθυπουργός ή... ρολίστας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ H πορεία του Ελληνα πρωθυπουργού από τα σαλόνια της διεθνούς διπλωματίας στο γραφικό λιμανάκι του...
H πορεία του Ελληνα πρωθυπουργού από τα σαλόνια της διεθνούς διπλωματίας στο γραφικό λιμανάκι του Καστελλόριζου και η αλλαγή ρόλου, από σταρ της διεθνούς πολιτικής σε πρωταγωνιστή ελληνικού δράματος με τίτλο «Νέα Οδύσσεια», εξελίσσεται σε μια μεγάλη περιπέτεια για τη χώρα.

Ο Αρμαγεδδών έρχεται

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΗΡΩΝΕΙ. Κληρώνει για ένα λαό που έχει βασανισθεί αρκετά στο παρελθόν και νιώθει πλέον υπερβολικά αγχωμένος. Σίγουρα έχει κάνει λάθη. Ομως για κανένα από αυτά δεν οφείλει να πληρώσει τόσο ακριβό τίμημα. Οταν μάλιστα υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι, συμπατριώτες μας, που πραγματικά ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση και συνεχίζουν να καλοπερνούν μέσα στην ευτυχία τους.