Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Εκστρατεία επαιτείας και Εθνικού εξευτελισμού ξεκινά η κυβέρνηση !

ΠΗΓΗ:tiresias-press
Ετοιμάζονται να ξεφτελίσουν τη χώρα επιζητώντας τον οίκτο για να εισπράξουν με την μορφή ζητιανιάς χρήματα , που κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί ποτέ να αποδειχθεί που πραγματικά θα καταλήξουν.
Ο αριθμός της ντροπής για την Ελλάδα είναι ο 26132462 και αφορά λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος για ότι έχει ο καθένας ευχαρίστηση με το πρόσχημα της σωτηρίας της οικονομίας....
Ντροπή και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν διαμαρτύρονται για την κατάντια αυτή που επέλεξε η κυβέρνηση της αρπαχτής....
Είναι δυνατόν να σωθεί η οικονομία με κουμπαράδες και καραγκιοζιλίκια !!!
Και κάνετε πως απορείτε που σας ξεφτίλισαν οι Γερμανοί ερωτώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό σας -όχι μέσω δημοσιευμάτων αλλά - δημοσίως και μάλιστα κατάμουτρα αν θα ξεπουλήσει τα Ελληνικά νησιά για να ξεχρεώσει !!!
Ντροπή σας , που βγάλατε κουμπαρά την χώρα για να'κονομήσετε ακόμη κι από κεί !!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΑΠΟ GELADEROS.GR)

ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»

ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
«ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
« ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
« ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

O δρόμο της «καταστροφής»

«Η Ελλάδα τού ευρώ είναι ασφαλής» δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου μετά τη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.
Για να δούμε τι αποφάσισε αυτή η σύνοδος κορυφής:
• Ξεκαθαρίστηκε ότι, χωρίς την άμεση συμμετοχή του ΔΝΤ, δεν μπορεί να υπάρξει σχέδιο στήριξης των υπερχρεωμένων χωρών της Ευρωζώνης, όπως είναι η Ελλάδα.
• Ξεκαθαρίστηκε ότι ο περίφημος μηχανισμός στήριξης της Ευρωζώνης δεν είναι τίποτε παρά ένα σύστημα συντονισμένου διμερούς δανεισμού, όταν «η χρηματοδότηση από την αγορά είναι «ανεπαρκής». Ο διμερής αυτός δανεισμός θα αποφασίζεται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης με ομοφωνία και θα υπόκειται σε αυστηρές προϋποθέσεις…
• Ξεκαθαρίστηκε ότι, στόχος αυτού του μηχανισμού δεν θα είναι να παράσχει χρηματοδότηση στο μέσο επίπεδο των επιτοκίων στη ζώνη του ευρώ, αλλά να θέσει κίνητρα ώστε να υπάρξει επιστροφή το ταχύτερο δυνατό στην χρηματοδότηση από την αγορά μέσα από μια κατάλληλη αποτίμηση ρίσκου.
Συμπερασματικά λοιπόν :
Αν η Ελλάδα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση