Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σφοδρή προσωπική επίθεση Α.Σαμαρά στον Γ.Παπανδρέου - "Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά" μετά τον Νοέμβριο





ImageAνεβάζει ταχύτητα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στην αντιπαράθεσή του με τον κυβερνών κόμμα και προσωπικά με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και εξαπέλυσε  σφοδρή πολιτική επίθεση προσωπικά στον τελευταίο πριν από λίγο από το Αιγάλεω, με αφορμή την απόφαση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, που θα επικεντρωθεί στην περίοδο 2007-2009. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή. «Το κόμμα του, όμως, το προστατεύει με το να εξαιρεί την περίοδο Σημίτη, αλλά και τη σημερινή. Με τον τρόπο αυτόν, όμως, διασύρει και την πατρίδα του και το κόμμα του» είπε.

Ο Αντ.Σαμαράς διεμήνυσε πως η ΝΔ «θα ψάξει και θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία όσων διέσυραν την οικονομία και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση, που έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά στην ανεργία, τα μαγαζιά να κλείνουν ένα ένα αλλά και στην εθνική κατάθλιψη».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η Νέα Δημοκρατία θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία, έτσι ώστε να δώσει και πάλι -όπως είπε- το διαβατήριο ελπίδας για τα νέα παιδιά και τους πολίτες.
Την Παρασκευή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως ότι η Εξεταστική θα γίνει και θα αφορά την περίοδο 2007 - 2009.
Κατά τον πρωθυπουργό, την περίοδο αυτή έγινε κατάφωρη παραποίηση των στοιχείων, που «μας έβαλε δύο φορές στην επιτήρηση και οδήγησε τη χώρα στο διασυρμό και στη μεγαλύτερη δοκιμασία που γνώρισε ποτέ».

Η ΝΔ, από την πλευρά της, επιμένει ότι η Εξεταστική πρέπει να καλύψει την περίοδο από το 1981 μέχρι και σήμερα, εκτιμώντας μάλιστα πως η θέση αυτή δικαιώνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup κ. Γιούνκερ, ότι οι ρίζες των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας είναι βαθιές και ξεκινούν εδώ και δυο - τρεις δεκαετίες.

Η ΝΔ θα επιμείνει ιδιαίτερα στην ανάγκη να εξεταστεί και η τελευταία περίοδος της διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, έτσι ώστε, όπως τονίζουν στελέχη της Ρηγίλλης, να χυθεί άπλετο φως στο πώς η χώρα αναγκάστηκε να μπει στην τριμερή επιτήρηση.
Πάντως οι εξελίξιες μπορεί να είναι ραγδαίες αν το αποτέλεσμα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον Νοέμβριο, το κυβερνών κόμμα υποστεί μεγάλες απώλειες. "Τόσο ραγδαίες που δεν αποκλείεται ακόμα και προκήρυξη εκλογών" ανέφερε στο defencenet.gr ξένος διπλωμάτης με άριστη πληροφόρηση στη ελληνική πολιτική σκηνή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου