Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Καλωσορίσατε κ. Παπανδρέου στη χώρα των διεφθαρμένων



Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή αποστροφή του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό.
"Είχαμε καιρό να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ, σας καλωσορίζω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο κοινοβούλιο της διαφθοράς- κατά δήλωσή σας", σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.Η αποστροφή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του .... προέδρου της Βουλής, ενώ σε ανάλογο ύψος απάντησε και ο πρωθυπουργός.

"Διασύρετε τους δημοκρατικούς θεσμούς εντός και εκτός Βουλής με τα συνθήματα σας και εκφράζετε ρατσιστικές αντιλήψεις δημοσιογράφων του εξωτερικού που υποστηρίζουν ότι η διαφθορά είναι στο DNA των Ελλήνων. Εγώ είπα ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε περήφανοι αλλά πρέπει να φτιάξουμε θεσμούς που ελέγχουν τον παρασιτισμό και τη διαφθορά γιατί υπάρχει διαφθορά. Έτσι χτυπάμε τη διαφθορά θεσμικά δημοκρατικά ανοικτά με τρόπους που ισχυροποιούν τους δημοκρατικούς μας θεσμούς", είπε ο κ. Παπανδρέου. Ο κ. Πετσάλνικος ζήτησε σοβαρότητα από τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους για το Κοινοβούλιο δεν είναι σωστοί.
Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει οτι ο κ. Πετσάλνικος ενοχλήθηκε, δήθεν, από τη μεταφορά των λεγομένων του Πρωθυπουργού, ο οποίος, σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη, ομιλεί περί διεφθαρμένης Ελλάδας και παρενέβη ως συνήγορός του, προκειμένου να καταλογίσει τη μομφή στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, καταλήγει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ “οφείλει, σε κάθε περίπτωση, να προασπίζεται την ομαλή λειτουργία του Κοινοβουλίου και όχι να δημιουργεί εντυπώσεις, νουθετώντας βουλευτές και δη πολιτικούς αρχηγούς, όταν επαναλαμβάνουν τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού”.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου