Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τσουνάμι οργής στελεχών κατά της ηγεσίας του ΛΑΟΣ

Τσουνάμι οργής στελεχών κατά της ηγεσίας του ΛΑΟΣ

Ανεξέλεγκτη μορφή τείνει να λάβει η δυσαρέσκεια των στελεχών του ΛΑΟΣ προς τις πολιτικές επιλογές της ηγεσίας του κόμματός τους.
Μετά το βαρύτατο ολίσθημα του Μαΐου να στηρίξει ο ΛΑΟΣ τον κ. Παπανδρέου και το μνημόνιο , τα κεντρικά γραφεία του κόμματος έγιναν αποδέκτες πολυάριθμων διαμαρτυριών στελεχών και απλών ψηφοφόρων.
Ο κ. Καρατζαφέρης  τότε επιχείρησε μια επικοινωνιακή κυβίστηση( κοινώς «κωλοτούμπα») στην προσπάθειά του να θολώσει -όσο το δυνατόν- τα νερά.

Όμως οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλουν περαιτέρω στήριξη –καθώς φαίνεται- της κυβέρνησης , της πολιτικής της και των προσώπων της.
Για τον λόγο αυτό ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ έκανε τις δύο τελευταίες ημέρες δηλώσεις στήριξης προσώπων της κυβέρνησης που πυροδότησαν όμως το ήδη τεταμένο κλίμα στη βάση του κόμματος του, με αποτέλεσμα η δυσαρέσκεια και οι παραιτήσεις ανά την Ελλάδα να λαμβάνουν την μορφή τσουνάμι.
Συγκεκριμένα ο κ. Αϊβαλιώτης σχολιάζοντας συνέντευξη του κ. Πάγκαλου στην Real news δήλωσε: «Ο ρόλος του κ. Πάγκαλου στα πολιτικά δρώμενα είναι αδιαμφισβήτητα απαραίτητος , εν όψει  μάλιστα των διαφημιζόμενων ‘λαϊκών εξεγέρσεων’, προφανώς υποκινημένων από κάποιους».
Τα στελέχη του ΛΑΟΣ αναρωτιούνται πότε έγινε …. «αδιαμφισβήτητα απαραίτητος» ο ρόλος του κ. Πάγκαλου για την ηγεσία του ΛΑΟΣ;
Μέχρι πέρυσι αυτό που ήξεραν από τα «επίσημα χείλη» του κόμματός τους ήταν ο ρόλος του κ. Πάγκαλου στο «γκριζάρισμα» των Ίμιων, στην παράδοση του Οτσαλάν και στις (επίσημες) κορώνες  του κόμματός τους ότι  έχει το DNA του παππού του.
Τα στελέχη του ΛΑΟΣ αναρωτιούνται κάτω από ποιες συνθήκες και μέσω ποιών …. μηχανισμών προήλθε η πολιτική κυβίστηση (κωλοτούμπα) ;
Είναι εξοργισμένοι δε για την φράση του κ. Αϊβαλιώτη «διαφημιζόμενων λαϊκών εξεγέρσεων προφανώς υποκινημένων από κάποιους» που αποτελεί σαφή προσβολή προς την κοινωνία και τα δεινά της εξαιτίας του μνημονίου.
Μνημόνιο που έχει υπογράψει φυσικά και ο ΛΑΟΣ και που τώρα προσπαθεί να  επικοινωνήσει ότι η κοινωνική έκρηξη,  που όλοι πλέον παραδέχονται ότι είναι προ των πυλών , δεν υφίσταται αντικειμενικά , αλλά είναι μια …. εικονική πραγματικότητα.
Το κερασάκι στην τούρτα της πολιτικής κυβίστησης του ΛΑΟΣ όμως ήρθε μετά λίγες ώρες όταν ο κ.  Κ. Αϊβαλιώτης  χαρακτήρισε …. « Πλήγμα» τη παραίτηση της νομικής συμβούλου του πρωθυπουργού, κας Γλυκερίας Σιούτη , η οποία προήλθε κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για τους νέους πρωθυπουργικούς συμβούλους.
Τα στελέχη θυμούνται –καθώς δεν έχουν υποστεί πολιτικό Αλτχάιμερ- ότι μέσω του επίσημου πληροφοριακού οργάνου του κόμματος , του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ , διάφοροι κομματικοί ινστρούκτορες και βουλευτές , κατηγορούσαν την κα Σιούτη ότι το 2007 η στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού ήταν μέλος της ομάδας νομικών που είχε επιστρατεύσει ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens κ. Χριστοφοράκος για να αποφύγει την έρευνα της Debevoise & Plimpton για τις μίζες και να κερδίσει χρόνο.
Τι…. μεσολάβησε  και η παραίτηση της κας Σιούτη χαρακτηρίζεται ως … «πλήγμα»;
Στα μηνύματα τους τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ τονίζουν ότι αυτές οι πολιτικές κυβιστήσεις ( κωλοτούμπες) τους προσβάλουν ως ενεργούς πολίτες και θέτουν θέμα αποχώρησής τους  από το κόμμα .
Ήδη  μέσα σε λίγες ώρες , σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραιτήσεις σε επίπεδο τοπικών οργανώσεων έχουν λάβει την μορφή τσουνάμι !
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου