Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τα γκολ που έφαγε ο Γιώργος Παπανδρέου


-Εχασε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Ενας ανασχηματισμός που έχει προαναγγελθεί χάνει τη δυναμική του και τα χαρακτηριστικά της μεγάλης πολιτικής πρωτοβουλίας.
-Λόγω της διαρκούς “ανασχηματισμολογίας” η κυβέρνηση (ήταν που ήταν…) παρέλυσε εντελώς και η παραγωγή κυβερνητικού έργου, η συνεργασία μεταξύ συναρμόδιων υπουργείων κλπ εξανεμίστηκαν πλήρως.
-Τραυματίστηκε το κύρος του από τα “όχι” (για τις αυτοδιοικητικές εκλογές) στελεχών όπως η Αντζελα Γκερέκου, η Κατερίνα Μπατζελή και ο Γιάννης Μαγκριώτης. -Εκτέθηκε από την αλαζονική συμπεριφορά δικών του ανθρώπων, όπως η Τίνα Μπιρμπίλη που μίλησε για τους “προσωπικούς στόχους” της έξω από το Μαξίμου.
-Εμφανίστηκε ανακόλουθος προς τις εξαγγελίες του. Γιατί δεν γίνεται να λες ότι οι περιφερειάρχες θα είναι σημαντικότεροι από τους υπουργούς και να μην πέφτει κανένας υπουργός στη μάχη.
-Βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα κόμμα σε πλήρη εσωστρέφεια, όπου η συζήτηση των ημερών να είναι η αναμέτρηση ισχύος μεταξύ Παμπούκη-Ραγκούση.
-Με το άγριο παρασκήνιο που προηγήθηκε των ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων αποδείχθηκε ότι όχι απλώς υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο αλλά η ίντριγκα είναι η κεντρική διαδικασία παραγωγής πολιτικών αποφάσεων.
-Εχασε την αίγλη του ηγέτη που δεν καταλαβαίνει από μηχανισμούς, αποδεχόμενος -πίσω από κλειστές πόρτες- εκβιασμούς και τελεσίγραφα από επίδοξους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου