Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Εξαντλήθηκε η κυβερνητική "ευαισθησία" θέλοντας για μια ακόμα φορά να μας κάνει "ευρωπαϊκή χώρα" αλλά και να προστατέψει την υγεία μας.
Ανησύχησαν βλέπετε οι πολιτικοί μας μήπως πριν ψοφήσουμε απο την πείνα...ψοφήσουμε απο το κάπνισμα.
Τώρα θα μου πείτε ότι απο την πείνα πεθαίνεις σε μερικές μέρες ενω απο το κάπνισμα ίσως σε μερικές δεκαετίες.Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία.
Οι άνθρωποι σκέφτηκαν πρακτικά...Σου λένε λεφτά δεν θα έχεις ουτε για να φας με τις νεες αυξήσεις που έρχονται κάτσε να ψηφίσω το νόμο μπας και αναγκαστείς να κόψεις το τσιγάρο και κάνεις οικονομία.
Βέβαια το ότι ως "ευρωπαϊκή χώρα" είμαστε ουραγοί σε όλα τα υπόλοιπα επίσης και αυτό δεν έχει σημασία.
Ομως γιατί η "φιλεύσπλαχνη" κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους θανάτους απο τροχαία που είναι σαφώς πολλαπλάσιοι στους τριτοκοσμικούς ελληνικούς αυτοκινητόδρομους;Εχει και εκεί "ευαισθησία" με την συνεχόμενη αύξηση των διοδίων όπου μπορείς να σκοτωθείς άνετα αφού όμως πρώτα πληρώσεις το αντίτιμο.
Γιατί δεν νοιάζεται για τους θανάτους απο αναβολικά που έχουν γεμίσει τον αθλητισμό και ξεφτιλίζουν την χώρα με τα γνωστά γεγονότα των "Ολυμπιονικών" που τρομάρα τους αντί να τους ρίξουν κλωτσιές τους έχουν ακόμα και τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ως Έλληνες και Ελληνίδες αξιωματικούς.
Γιατί δεν νοιάζονται για τους θανάτους απο τα ναρκωτικά που επίσης είναι πολλαπλάσιοι και που οδηγούν στο θάνατο χιλιάδες νέους;Που ανέχονται να έχει γεμίσει η Αθήνα και άλλες πόλεις απο λαθρομετανάστες-διακινητές-βαποράκια.
Νοιάζονται όμως για την υγεία μας....Την υγεία μας που αν πάθουμε τίποτα θα κληθούν να αναλάβουν τα δημόσια-επιχειρήσεις νοσοκομεία και όσα εξοικονομήσαμε απο το κάπνισμα θα τα δώσουμε σε κάποιο γιατρό που θα απλώσει το χερι σαν φτυάρι γιατί πως να το κάνουμε η "ευαισθησία" σε αυτή την χώρα κοστίζει ειδικά αν είσαι φτωχός Ελληνας εργαζόμενος και όχι κάτοικος συγκεκριμένων περιοχών ή λαθρομετανάστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου