Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ποιους έστειλε ο ΟΠΑΠ στην Αφρική ;

Ποιους έστειλε ο ΟΠΑΠ στην Αφρική ;

Όλα τριγύρω αλλάζουν και στον ΟΠΑΠ… τα ίδια μένουν. Ή όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «Τι είχες Γιάννη , τι είχα πάντα».
Την περίοδο που κόβονταν οι συντάξεις και οι μισθοί των ελλήνων πολιτών , ο ΟΠΑΠ ξόδευε κάτω από πέπλο πλήρους αδιαφάνειας το ποσό  των…..  1,7 εκατ. ευρώ για ταξίδια «κάποιων» στο Μουντιάλ στην Αφρική .Το ανωτέρω κόστος βαρύνει τα αδιάθετα κέρδη, τα οποία η ΟΠΑΠ οφείλει με διάφορες προωθητικές ενέργειες να επιστρέφει στους παίκτες, σύμφωνα με το Π.Δ. 7/97.

Αφορούσε την προωθητική ενέργεια «ΑΜΕΣΗ ΝΙΚΗ» για την προβολή του παιχνιδιού ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με βραβεία ταξίδια – εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στη Ν. Αφρική.
Το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ είχε  αποφασίσει και είχε εγκρίνει ότι  στην περίπτωση που οι αναδειχθέντες ως δικαιούχοι των ως άνω βραβείων ταξιδίων – εισιτηρίων παίκτες δεν εμφανιστούν για την παραλαβή τους έως τις 2.6.2010, τα εισιτήρια αυτά να διανεμηθούν σε πράκτορες της ΟΠΑΠ Α.Ε. και σε υπαλλήλους του Ομίλου.
Πράγματι σύμφωνα με τον πίνακα που κατέθεσε στη Βουλή ο  διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάνης Σπανουδάκης φαίνεται ότι αντί παικτών που δεν έκαναν χρήση του δικαιώματος τους , ταξίδεψαν στην Αφρική  82 Πράκτορες, 19 Υπάλληλοι του ΟΠΑΠ  και 12 Δημοσιογράφοι.
Με μια τεράστια διάφορα. Ο κ.Γιάνης Σπανουδάκης δεν αναφέρει τα ονόματα όλων αυτών που «αποφασίστηκε» τελικά να ταξιδέψουν στην Αφρική με έξοδα των Ελλήνων πολιτών και παιχτών, και φυσικά ούτε με ποια διαφανή διαδικασία και ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι ….ταξιδιώτες ( πράκτορες, υπάλληλοι και δημοσιογράφοι)!
Το περίεργο λοιπόν είναι ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να κηρύσσει παντού τη διαφάνεια και ο  ΟΠΑΠ να μην δίνει στη δημοσιότητα ποιοι ταξίδεψαν με «δημόσιο» χρήμα στο Νότιο Αφρική.
Φυσικά το έντιμο και το ορθό θα ήταν να δώσουν τα ονόματα στη δημοσιότητα. Γιατί αλήθεια δεν το κάνει η κυβέρνηση και ο ΟΠΑΠ;
Δεν μπορεί να μιλάει η κυβέρνηση για ανοιχτή διαβούλευση και ανοιχτές διεργασίες και την άλλη να μην αναφέρει ονόματα και στοιχεία. Εκτός και αν το… open governor του Γ. Παπανδρέου εξαιρεί τον ΟΠΑΠ !
ΥΓ. Ειδικά για τους 12 δημοσιογράφους και επειδή οι καιροί είναι …πονηροί , θα μπορούσε η κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματά τους;
Έτσι , για να ξέρουμε τι λέει  και τι  γράφει ο καθένας τους και …γιατί!
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου