Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η μέθοδος Οθωμανικής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ο κύριος Βαλλιανάτος

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η επιβολή αυτής της άθλιας διακυβέρνησης απαιτεί την ύπαρξη πλήρως ευτελισμένων κυβερνητικών παραγόντων και “οπαδών”. Αυτή τη μέθοδο ο ΓΑΠ τη γνωρίζει (;) και την εφαρμόζει πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός.
Η λεγόμενη μέθοδος πειθαρχείας που εφήρμοζαν οι Σουλτάνοι στους επιτελείς τους: Τους υποχρέωναν να παρακολουθούν τον βιασμό των αγαπημένων τους προσώπων, ιδιαίτερα των παιδιών τους για να αποδείξουν την αφοσίωση τους στον Σουλτάνο.
Έτσι και ο ΓΑΠ έχει υποβάλλει σε απίστευτους εξευτελισμούς τους οπαδούς του (λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν εκατοντάδες τρισεκατομύρια για τις τράπεζες…) χειροκροτούσαν οι χαχόλοι με παγωμένο βλέμμα. “Μάταια περιμένουν οι πολίτες των Ιωαννίνων την Εγνατία να περάσει”, χειροκροτούσαν παγωμένα τα δύστυχα, παρ’ όλο που οι μισοί από αυτούς είχαν φτάσει στα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας! “Δεν το γράψαμε εμείς το νομοσχέδιο, το έγραψε η …Τρόικα!”, χειροκροτούσαν από κάτω οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (όχι όλοι ευτυχώς)!
Καταλαβαίνετε λοιπόν σε τι ισοπέδωση έχουν υποβληθεί οι δύστυχοι κομματικοί, ώστε να.....
σκύβουν και να ανέχονται τις πιο ακραίες ενέργειες. Ποιός θα ξεχάσει την υπόκλιση του κυρίου Ξυνίδη μπροστά στην κυρία Δραγώνα;
 

Διαβάστε λοιπόν ποιός ακριβώς είναι ο κύριος Σιώπα που έφερε ο ΓΑΠ ως σύμβουλο. Μιλάμε για τον άνθρωπο που κατέστρεψε την Ιταλία, έγινε νούμερο σε πλείστες επιθεωρήσεις, συνώνυμο του κλόουν και περίγελος. όμως, μετά την ανακοίνωση του, δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στο ΠΑΣΟΚ να αντιδράσει! Όπως βεβαίως δεν αντέδρασε κανείς όταν έφερε την κυρία Σενγκολέν Ρουαγιάλ, που στη Γαλλία θεωρείται πλέον ανέκδοτο.
Το ποιόν του Σιώπα το έφερε μέσω του βιογραφικού του πρώτος ο Αντίλογος και στη συνέχεια  αποκάλυψε ο BondHolder τις κρυφές πτυχές. Ακολούθησε μετά ένας ορυμαγδός αποκαλύψεων. Το αφιέρωμα όμως της εφ. “Παρασκευή και 13″ δίνει μία άλλη διάσταση στο θέμα που με μία επιτόπια έρευνα που κάναμε έβγαλε …λαυράκι. Ο Σιώπα λοιπόν έχει σχέσεις με τον γίγαντα Βαλλιανάτο. Η εφημερίδα θεωρεί ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που προτιμήθηκε! Διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας και η επόμενη βόμβα σε λίγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου