Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Νεα "Χυλόπιτα" εισπράξαμε ως κράτος αυτή την φορά απο την Τσεχία μέσω του Τσέχου πρωθυπουργού Πετρ Νέτσιας που δήλωσε πως δεν πρόκειται ούτε και η χώρα του να συνεισφέρει στο Μηχανισμό Στήριξης για την Ελλάδα.
Είναι η δεύτερη χώρα μετα την Σλοβακία η οποία επίσημα αρνείται να βοηθήσει.
Και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία αφού ακόμα και κράτη όπως η Γερμανία που έχουν υποσχεθεί βοήθεια βλέπουν αρκετές επιφυλάξεις στο εσωτερικό τους απο κόμματα και πολίτες που αρνούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να διασωθούν οι τραπεζίτες,τα τρωκτικά και τα πολιτικά λαμόγια της Ελλάδας.
Γιατί ας μην γελιόμαστε περι αυτού πρόκειται.Ο απλός λαός θα συνεχίσει όπως αγωνίζονταν πάντα για τον επιούσιο και αυτοί θα συνεχίσουν να φαρδαίνουν κώλους και να λένε "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα".
Παρόλα αυτά ο "τύπος" έσπευσε να πανηγυρίσει στους ιθαγενείς την συνάντηση του Βέλγου υπουργού Εξωτερικών Στέβεν Βανάκερε με τον Δρούτσα (αλήθεια αυτός ώς ΤΙ είναι στην κυβέρνηση κανείς δεν έχει καταλάβει).Προφανώς ξεκουράζει τον πρωθυπουργό όταν κάνει kayak,κολύμβηση και άλλα αθλήματα που βοηθούν την ελληνική οικονομία και την εξωτερική πολιτική.
Ισχύς εν τη ενώσει και....διεύρυνση ήταν οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Βέλγος υπουργός.
Τώρα για ποια διεύρυνση μπορούμε να μιλάμε σε μια ανύπαρκτη Ευρωπαική Ενωση τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά αλλά και στρατιωτικά...το έχουμε αναλύσει παλιότερα και δεν θα μπούμε στην διαδικασία.
Το ποιά κοινα συμφέροντα μπορούν να έχουν 27 χώρες επίσης δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε άλλωστε είναι και αυτονόητο.
Ομως ο κ.Δρούτσας απτόητος συνέχισε στην συνάντηση να χασκογελάει αντιλαμβανόμενος προφανώς και τον διακοσμητικό του ρόλο αλλά και την όλη βλακεία της συζήτησης αλλά θα μου πείτε υπάλληλος είναι και αυτός.
Αλλά είναι λίγο ως πολύ γελοίο να έχεις απέναντι σου ως συνομιλητή για "διεύρυνση",για "ένωση" και "ισχύ" τον υπουργό ενος κράτους που υπάρχει μόνο και μόνο απο συμφωνία.
Είναι αστείο να μιλά για "ένωση" ο υπουργός ενός κράτους που πριν τρια χρόνια μέρος της πρωτεύουσας του και ίσως ακολουθήσει και η υπόλοιπη χώρα αυτονομήθηκε.
Με τους Ολλανδόφωνους Φλαμανδούς να κυρήσουν την περιφέρεια των Βρυξελλών αυτόνομη και τα Γαλλόφωνα κόμματα να αποχωρούν απο το κοινοβούλιο.
Εκτός και αν ο Δρούτσας έχει να λάβει...μαθήματα απο την Βελγική "ένωση" και "ισχύ" και μας το κρατάει κρυφό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου