Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ

Τελικά ο πρόεδρος (ουστ) του ΛΑΟΣ έχει γίνει τόσο προβλέψιμος που και ένα ανήλικο παιδάκι μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του πόσο μάλλον οι πολιτικοί του αντίπαλοι (αν έχει) που φώναζε πως δεν θέλει να γνωρίζουν τι σκέφτεται.......
Πριν ο λέκτωρ λαλήσει τρις ο κωλοτούμπας έσπευσε να μας επιβεβαιώσει και ταυτόχρονα να διαψεύσει τον ίδιο του τον εαυτό που μόλις προχθές δήλωνε πως δεν έχουν δίκιο όσοι τον κατηγορούν ότι προτιμά άλλα κομματικά στελέχη απο του κόμματος του.Παγκόσμια πρωτοτυπία (που φυσικά έχει επαναλάβει στο παρελθόν) αφού δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑ κόμμα στην Ελλάδα ή την Ευρώπη να βγάζει σε κάθε ευκαιρία....σε κάθε διαγραφή ή εσωκομματική διένεξη ΑΛΛΟΥ κόμματος ανακοίνωση και να στηρίζει διαγραμμένους και μη.
Με το στόμα του λοιπόν ενός εκ των δυο φερέφωνον του αποφάσισε αυτή την φορά να πλέξει το εγκώμιο του διαγραφέντος Μαρκογιαννάκη "Αναρωτιέται κανείς πόσα πολιτικά πρόσωπα του εύρους του Χρ. Μαρκογιαννάκη διαθέτει η Ν.Δ για να τα αποκεφαλίζει… Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης έχει το πείσμα του Κρητικού την αποφασιστικότητα του εισαγγελέα και την πείρα 20 ετών. Θα βρει τον δρόμο του" ανέφερε το...φερέφωνο χαρακτηριστικά.
Και εύλογη είναι η απορία... όσο και αφελής.....
Απο που και ως που ενδιαφέρει η τύχη του Μαρκογιαννάκη...του οποιουδήποτε Μαρκογιαννάκη.Είναι βέβαια η πολλοστή φορά που συμβαίνει αυτό το τουλάχιστον....γελοίο ενα κόμμα να κάνει όχι απλά σχολιασμό αλλά να βγάζει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τύπου για βουλευτή ή πολιτικό πρόσωπο που δεν ανήκει στις τάξεις του.
Ηδη οι φήμες οργιάζουν ότι το "σκυλακι" θα τρέξει πάλι μπας και αρπάξει κανένα κόκκαλο αλλά ο Μαρκογιαννάκης μάλλον θα περιμένει την Ντόρα.
Εμείς απλά να θυμίσουμε για όσους το ξέχασαν ή δεν το γνωρίζουν ότι μόλις τον Ιούνιο και τι ειρωνεία.... παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ Ηρακλείου μαζί με 5 μέλη διαφωνώντας με την πολιτική απατεωνιά του κωλοτούμπα αλλά τότε (προφανώς επειδή ήταν του κόμματος) καμία ανακοίνωση-απάντηση δεν βγήκε στην επιστολή-παραίτηση που έστειλε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής.
Μούγκα.....Προφανώς το γραφείο τύπου του κόμματος ενδιαφέρεται μόνο για στελέχη άλλων παρατάξεων ή το πολύ πολύ για καμια "πατριωτική" κορώνα ανευ αντικρίσματος...
Να έχουμε να λέμε δηλαδή...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου