Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τα κουβαρνταλίκια της Ντόρας


Τα κουβαρνταλίκια της ΝτόραςΑθήνα 2003.Η δήμαρχος Ντόρα Μπακογιάννη, έχοντας στο πλευρό της τον ανθυποψήφιό της Χρ. Παπουτσή (!) εξαγγέλλει διάφορα μεγαλεπήβολα …έργα.
Είναι βλέπετε προολυμπιακή περίοδος και συγχρόνως καλλιέργειας του απαραίτητου ηγετικού προφίλ της ψηλής,  συμφώνα με τον ….σχεδιασμό (που ανατράπηκε όμως «βιαίως» από την βάση της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο).
Τα ταμεία όμως του Δήμου Αθηναίων είναι προ πολλού μείον. Και τι έγινε; Σιγά τα ωά!
Ο Δήμος Αθηναίων λοιπόν  παίρνει ένα ακόμη δάνειο, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, από την Αγροτική Τράπεζα με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, για να υλοποιήσει  τα ….έργα που εξήγγειλε η δήμαρχος Ντόρα Μπακογιάννη.
Ομως, όπως όλα τα δάνεια έτσι και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να πληρωθεί. Φθάνει λοιπόν σε λίγες ημέρες η 20ή Αυγούστου 2010, ημερομηνία κατά την οποία το δάνειο πρέπει να αποπληρωθεί. Ο δήμος Αθηναίων δηλώνει… αδυναμία πληρωμής και το Δημόσιο αδυναμία… εγγύησης.
Υπενθυμίζω ότι η Αγροτική τράπεζα είναι κρατική. Με απλά  (όχι όμως λαϊκίστικα )  λόγια  , δικιά μας . Όλων μας. Με δικά μας χρήματα ( εκ του προϋπολογισμού) καλείται το κράτος να  διαχειριστεί την τράπεζα.
Με απλά -πάλι- λόγια τα κουβαρνταλίκια και την καλλιέργεια του ηγετικού προφίλ της Ντόρας , πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.
Η συγκεκριμένη μάλιστα πολιτικός έχει τόσο θράσος ώστε να εξαγγέλλει την   ίδρυση νέου κόμματος για…. την σωτηρία της Ελλάδας. Δώσαμε! Δώσαμε!
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου