Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πόσο μας απειλεί η Αλβανία;

Μόλις σήμερα, δημοσιεύσαμε θέμα που έχει σχέση με την Αλβανική απειλή στην Ελλάδα.
Στις 6/7 είχαμε αναφερθεί στο κτύπημα της Αμφιλοχίας, που πολλοί το αποδώσαν στον UCC. Πριν λίγες μέρες από αυτό είχε προηγηθεί εκδήλωση για τα "θύματα της Ελληνικής γενοκτονίας" στα ΑλβανοΕλληνικά σύνορα από Αλβανούς Τσάμηδες και Εθνικιστές.
Μήπως τελικά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ'ότι θέλουμε εμείς να πιστεύουμε ότι είναι; Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η συμπαράσταση και χρηματοδότηση των Κοσσοβάρων Αλβανών στην Ελβετία, στον Καναδά και τις ΗΠΑ.
Ο UCK, που αντικειμενικός του σκοπός είναι η ένωση των Αλβανών σε ένα κυρίαρχο κράτος, είναι ένας...


πλήρως επανδρωμένος ανταρτο-στρατός. Που είναι το παράξενο και το δύσκολο οι "ξυπόλητοι" και "πεινασμένοι", όπως θέλουμε να νομίζουμε εμείς, του UCC να βρεθούν σε χρόνο ρεκόρ (εαν δεν είναι ήδη) με "παπούτσια και χορτάτοι";
Είναι σίγουρο πως στην Ελλάδα υπάρχουν πυρήνες του UCC. Είναι πιθανόν να προβαίνουν σε ενέργειες αποσταθεροποίησης, όπως βομβιστικές επιθέσεις για παράδειγμα. Σε πόσους Αλβανούς εγκληματίες πολέμου έχει απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα; Πόσοι από αυτούς μπόρεσαν και πέρασαν παράνομα;

Πρέπει οι μυστικές μας υπηρεσίες με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία (γιατί υπάρχει) που διαθέτουν αυτή τη στιγμή να είναι σε αφύπνιση. Οι χάρτες της μεγάλης Αλβανίας που κυκλοφορούν ευρέως, δεν είναι για γέλια! Δείτε εδώ την ιστοσελίδα των Αλβανών της Αμερικής και θα καταλάβετε.

Πρέπει τα Ελληνικά Υπουργεία Εξωτερικών και Δημόσιας τάξης να αποδείξουν πως δεν υπάρχει προμελετημένο σχέδιο παραχώρησης ούτε σπιθαμής Ελληνικής γής!
Πρέπει οι Αρχηγοί των Στρατιωτικών Σωμάτων να είναι συνεχώς σε επαγρύπνιση και πληροφόρηση και να είναι σε θέση να τιμήσουν τις στολές τους και τα "αστέρια" τους.

Πρέπει επιτέλους να νιώσουμε κάποια στιγμή ήσυχοι, τουλάχιστον από την "εξωτερική τρομοκρατία"!
Όλα αυτά πρέπει να γίνουν, εαν θέλουμε να ζούμε, να αναπνέουμε και να γράφουμε ότι γράφουμε, από τα Ελληνικά και ελεύθερα Γιάννενα και όχι μόνον...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου