Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ολα καλά, όλα ωραία

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ώστε να αλλάξει η κατά Πάγκαλον εικόνα της κυβέρνησης. Η ενδεκάτη εντολή… του Θόδωρου, εκεί που μέχρι τώρα κοκκίνιζε τα πάντα, έχει πρασινίσει σε βαθμό τέτοιο που περιέχει και θετικό απολογισμό της προσπάθειας της κυβέρνησης να αλλάξει την Ελλάδα.

Ολοι ήταν υπέροχοι ξαφνικά, εν μια νυκτί όλα λειτουργούν ρολόι, όλοι παίρνουν έπαινο και οδηγούν με βήμα σταθερό τη χώρα μπροστά.
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ της κυβέρνησης βρίσκονται στο σωστό δρόμο και σύντομα όλοι θα χαμογελούν κατά τον αντιπρόεδρο.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ που βρισκόταν στον πάτο των υπουργείων ξαφνικά κερδίζει θέσεις, σαν να σερβιρίστηκε ειδικό ντοπάρισμα ώστε να ανέβουν οι αποδόσεις. Φαίνεται ότι τα τελευταία γεγονότα, οι διαξιφισμοί ανάμεσα σε στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης και όσα λέγονταν στους διαδρόμους της Βουλής οδήγησαν τους ανθρώπους του Μαξίμου στην αναθεώρηση απόψεων που θεωρούσαν ότι «πρέπει να λέμε πού και πού την αλήθεια», όταν κάποιος δεν τα πηγαίνει καλά.
ΣΗΜΕΡΑ μόνον οι γυναίκες της κυβέρνησης βρίσκονται ακόμη στο κόκκινο κι αυτό για να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να ξεφύγουν από τα αγκάθια των υπουργείων τους.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ Πάγκαλο γενικά η κυβέρνηση παίρνει πλέον έναν πολύ καλό βαθμό διότι ο μέχρι σήμερα απολογισμός είναι θετικός. Αν έλεγε κι αλλιώς, θα έπεφτε το σπίτι του να τον πλακώσει…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου