Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Κυβέρνηση - Δ.Ν.Τ.:Ανεφοδιάζεται η αγορά με καύσιμα με βυτιοφόρα του στρατού.

Στη μάχη εφοδιασμού της αγοράς με καύσιμα έχουν μπει από τα ξημερώματα τα βυτιοφόρα του στρατού, τα οποία συνοδευόμενα από περιπολικά της αστυνομίας και τζιπ, άρχισαν να εφοδιάζουν, σε πρώτη φάση, κρίσιμους τομείς, όπως αεροδρόμια, πλοία, νοσοκομεία και άλλα, στο πλαίσιο της απόφασης που πήρε η Διϋπουργική Επιτροπή, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από την απόφαση των μεταφορέων να συνεχίσουν την απεργία τους.Παράλληλα, τα ιδιωτικά βυτιοφόρα και τα οχήματα των εταιριών πετρελαιοειδών εργάζονται πυρετωδώς επί 24ωρου βάσεως για καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς σε καύσιμα.

Έξω από τα διυλιστήρια, υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα παρεμπόδισης εισόδου και εξόδου των βυτιοφόρων, σαν αυτά που εξελίχτηκαν χτες στα διυλιστήρια Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, όπου ομάδα απεργών μεταφορέων παρεμπόδισαν βυτιοφόρα να προμηθευτούν με καύσιμα, προπηλάκισαν οδηγούς και συγκρούστηκαν με την αστυνομία.

Στην περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής ικανοποιητικός αριθμός πρατηρίων διαθέτει καύσιμα, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι αύριο η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται από την πλευρά της αστυνομίας, η επίδοση των πράξεων επίταξης των οχημάτων και τα φύλλα πορείας προς τους ιδιοκτήτες, στο πλαίσιο εφαρμογής της κυβερνητικής απόφασης για πολιτική επιστράτευση.

Εκτιμάται ότι η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το βράδυ, ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής πολλοί από τους ιδιοκτήτες αρνούνται να παραλάβουν τα φύλλα πορείας, τα οποία στη συνέχεια θυροκολλούνται.

Χθες, στην έκτακτη σύσκεψη της Διυπουργικής τονίστηκε ότι η άρνηση των ιδιοκτητών να συμμορφωθούν στις αποφάσεις της πολιτείας συνιστά βαριά προσβολή της έννομης τάξης και πλήττει το κοινωνικό σύνολο, ενώ επισημάνθηκε ότι θα θα εφαρμοστούν αμέσως οι προβλεπόμενες κυρώσεις, που φθάνουν μέχρι την αφαίρεση αδειών.

«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας σημειώνοντας ότι προτάθηκαν στους μεταφορείς, φορολογικές ρυθμίσεις για την απόσβεση της αξίας των αδειών, αναπτυξιακά κίνητρα, επιδοτήσεις για ένταξη στη νέα πραγματικότητα και δωρεάν μία ακόμη άδεια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου