Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Δεν έχουν τη λαϊκή εντολή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΔΗΚΚΙ


ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΙΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
Η κυβέρνηση κατέθεσε σήμερα το αντιασφαλιστικό τερατούργημα για να αποδείξει ότι το πραγματικό πρόβλημα για την χώρα δεν είναι το Δημόσιο Χρέος (το οποίο άλλωστε έχει εξοφληθεί τουλάχιστον δύο φορές), αλλά η πολιτική της βούληση να ολοκληρώσει τις ταξικές-νεοφιλελεύθερες αλλαγές που ξεκίνησαν από την κυβέρνηση Τζανεττάκη και την Οικουμενική του 1989. Η πολιτική της βούληση να...
 περάσουν όλα όσα επεχείρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το ΄90 χωρίς να τα καταφέρει.
Αν το νομοσχέδιο Γιαννίτση σήμανε την αρχή του τέλους και την αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Σημίτη - και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός - τότε και το νομοσχέδιο έκτρωμα που κατατέθηκε τώρα πρέπει να σημάνει την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, και μάλιστα για έναν ακόμη λόγο: Γιατί πρόκειται για κυβέρνηση ξένης κατοχής, κατοχής σύγχρονης αλλά κατοχής πραγματικής εφόσον η χάραξη και η άσκηση της πολιτικής σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τη χώρα, σε όλα τα θέματα που απορρέουν από το δικαίωμα της λαϊκής κυριαρχίας, έχει παραδοθεί στην κ. Μέρκελ και στη τρόικα των ξένων προστατών.
Είναι δικαίωμα του ΠΑΣΟΚ να μεταλλάσσεται και να αλλάζει, να προχωράει σε οβιδιακές μεταμορφώσεις και να γίνεται σκληρό νεοφιλελεύθερο και προτιμώμενο πολλές φορές από το οικονομικό κατεστημένο κόμμα ή ακόμη και να παίρνει απαράδεκτες θέσεις στα εθνικά θέματα ακολουθώντας τις εντολές που θέτουν το ΝΑΤΟ, οι στρατοκράτες της Άγκυρας και οι ξένοι προστάτες.
Δεν έχει το δικαίωμα όμως να επικαλείται έναν τίτλο που προέκυψε από την Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πολιτογραφήθηκε από μεγάλους κοινωνικούς, δημοκρατικούς και πατριωτικούς αγώνες και από μια τετραετία διακυβέρνησης - σταθμό στην πορεία του τόπου. Δεν έχει δικαίωμα να ξηλώνει όλα όσα το πολιτογράφησαν ιστορικά σαν ΠΑΣΟΚ. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το νομοσχέδιο έκτρωμα Παπανδρέου - Λοβέρδου;
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει από το λαό καμία αντιδραστική εντολή, και εφόσον τιτλοφορούνται ως ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να νομιμοποιήσουν μνημεία αντιδραστικής-ταξικής πολιτικής και ταξικής ληστείας, να νομιμοποιήσουν νομοσχέδια που θα ανατραπούν μαζί με την Κυβέρνηση της ντροπής, της κατοχικής φτώχιας και της ξένης κατοχής.
Η Αριστερά οφείλει να βρεθεί ενωμένη και να βρεθεί έξω από τη Βουλή! την Πέμπτη. Οφείλει να θέσει θέμα ανατροπής της Κυβέρνησης και πρόταση λαϊκής εξουσίας, για να υπάρξει το μεγάλο πλήγμα και η πρώτη ανατροπή των μέτρων του κοινωνικού Καιάδα και της μεθοδευμένης «ελεγχόμενης Πτώχευσης - Χρεοκοπίας». ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου