Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Σαμαρά προχώρα ο Λαός σε έχει ανάγκη....και ας λένε αυτοί του Δ.Ν.Τ. - Δοσίλογοι - Δημοσιογράφοι κ.τ.λ.

Η κατάσταση με τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις δημοσκοπήσεις έχει ξεπεράσει κάθε όριο γλοιώδους προπαγάνδας. Ο κόσμος πεινάει, ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, ο κόσμος χάνει το σπίτι του, ο κόσμος ζεί στην ανασφάλεια, οι επιχειρήσεις κλείνουν, τη βενζίνη την αγοράζουμε σε τιμές κηροζίνης, ο πληθωρισμός καλπάζει και αυτοί παίζουν παιγνίδια κουτοπόνηρων αντιπερισπασμών και συσκότισης της αλήθειας.
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, κύριε Σαμαρά. Ας κάνουμε το σλόγκαν του Παπανδρέου "δεν χρωστάω σε κανένα" ανέκδοτο της δεκαετίας.

Χωρίς υπεκφυγές, χωρίς μισόλογα:

Περιμένω τον Αντώνη Σαμαρά να καταγγείλει τα ιδιωτικά ΜΜΕ ως κατευθυνόμενα από επιχειρηματίες που δουλεύουν για το προσωπικό τους συμφέρον.

Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να μιλήσει επώνυμα εναντίον των υπεύθυνων της "ενημέρωσής" μας.

Περιμένω τον Αντώνη Σαμαρά να δηλώσει τελεσίδικα στα στελέχη του ότι όποιος βγαίνει στα ιδιωτικά κανάλια και εφημερίδες με δηλώσεις εκτός κομματικής γραμμής αυτόματα θα διαγράφεται.

Περιμένω τον Αντώνη Σαμαρά να δηλώσει ότι όποια πολιτική ή ειδησεογραφική εκπομπή δεν τηρεί τη δεοντολογία αυτόματα θα κόβεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Περιμένω τον Αντώνη Σαμαρά να δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει καμμία απολύτως δημοσκόπηση που δεν πιστοποιείται από τη Νέα Δημοκρατία. Επίσης, να καταγγέλλει επώνυμα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτές τις εταιρίες.

Αν τα κανάλια και οι εφημερίδες δεν σταματήσουν το ύπουλο πριόνισμα της αλήθειας και συνεχίσουν να μεταμορφώνουν τα επουσιώδη σε σημαντικά και τα σημαντικά σε επουσιώδη, εάν δεν σταματήσουν να κρύβουν μεγάλες αλήθειες και να προωθούν αποκυήματα της βρώμικης φαντασίας τους, κινδυνεύει η ήδη λαβωμένη Ελληνική δημοκρατία.

Αυτό δεν μπορεί να είναι απλά μία επιλογή για σας, κύριε Σαμαρά.

Είναι υποχρέωσή σας προς ένα λαό που στενάζει κάτω από τη μπότα ενός καλά οργανωμένου δικτύου εξουσίας διεφθαρμένων πολιτικών και μεγαλοεπιχειρηματιών, που αρχίζει από την παρούσα κυβέρνηση και πηγαίνει βαθειά πίσω στο χρόνο.

Τολμήστε κύριε Σαμαρά, ας ξεφύγουμε από τα τετριμμένα.

Θα κάνετε καλό στο κόμμα σας, θα κάνετε καλό στη δημοκρατία, θα κάνετε καλό στην Ελλάδα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου