Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

BEACH HANDBALL LAMBERTS - LOUTSA 2010

Ακόμη περισσότερες πινελιές πρόσθεσε το τουρνουά BEACH HANDBALL LAMBERTS - LOUTSA 2010 στην Πρέβεζα και ανέβηκε πιο ψηλά στη συνείδηση όλων των συμμετέχοντων αλλά και των φιλάθλων. Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο σε άνδρες και γυναίκες, η ανταγωνιστικότητα και τα αμφίρροπα αποτελέσματα και οι εκπλήξεις έδωσαν ξεχωριστό χρώμα σε μία διοργάνωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και στο οργανωτικό κομμάτι.

Οι αγώνες που διήρκησαν 3 ημέρες κράτησαν σε αγωνία τους λουόμενους και η συναρπαστικότητά τους δημιούργησε ακόμη περισσότερους νέους φίλους για το άθλημα. Η παραλία της Λούτσας γέμισε με αθλητές (170 στο σύνολο), διαιτητές, κριτές, παρατηρητές (15) και...
αρκετούς επισκέπτες, που ήρθαν μαζί με τις ομάδες. Χαρακτηριστικό το γεγονός της παρουσίας των φιλάθλων του Παναιτωλικού στον τελικό, που έφεραν μαζί τους ακόμη και ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ και έκαναν μουντιαλική την ατμόσφαιρα!!!!



Το γήπεδο ήταν γεμάτο χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια, η παραλία της Λούτσας έτοιμη να υποδεχτεί τους πολυάριθμους φιλάθλους και οι διοργανωτές να εκπληρωσουν κάθε επιθυμία, ώστε να μην υπάρξει κανένα παράπονο.
Το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων πραγματικά ικανοποίησε τους πάντες. Οι αθλητές έφυγαν ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι από την περιοχή και όλοι οι ιθύνοντες τους τουρνουά δικαιωμένοι για την προσπάθειά τους.
Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους πολλοί επώνυμοι του αθλήματος. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας, Βασίλης Κρανιώτης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Νέας Ιωνίας, Παντελής Χατζηιωάννου, o πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Παναγιώτης Στεργίου και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες μεγάλων ομάδων.
Για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε Beach Handball η Βίβιαν Καζάκη και τα πήγε περίφημα, όπως και η Λαμπρίνα Τσάκαλου, η Βάγια Μπαλάφα και η Άσπα Λέκκα (καλύτερη τερματοφύλακας). Είναι σίγουρα παρουσίες που εκτοξεύουν το τουρνουά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι Σάμμερ ήταν οι κερδισμένοι της διοργάνωσης, αφού επικράτησαν του Παναιτωλικού σε έναν συγλονιστικό τελικό, που είχαμε να δούμε χρόνια. Το City Unity College πιστοποίησε την αξία του ακόμη μία φορά και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας την CPS ATHENES POLITEIA στο μικρό τελικό.
Στις γυναίκες είχαμε την τεράστια έκπληξη με την Submarine να κατακτά το τρόπαιο και να υποσκελίζει την AVANT GARDE, μόνιμη πρωταθλήτρια και αήττητη τα τελευταία χρόνια. H First Time από την Άρτα πήρε τον μικρό τελικό και την 3η θέση έναντι της Ηλιούπολης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου