Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Κλείνει στις 6 μονάδες η ψαλίδα της διαφοράς


Το 64% δηλώνει κανένα κόμμα δεν ανταποκρίνεται στις ελπίδες τους
Στις έξι μονάδες κλείνει η ψαλίδα της διαφοράς μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Αξία. Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 35,5%, η ΝΔ 29,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΛΑΟΣ 5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 4% και η Δημοκρατική Αριστερά 2%.
Το άθροισμα των αναποφάσιστων και των όσων δεν επιθυμούν να απαντήσουν κινείται στο 21,7%. Στο ερώτημα για το ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τον τόπο, το 66% απαντά καμία από τις δύο (δηλ. ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ).
Μόλις 16% δηλώνει προτίμηση σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, 5% σε κυβέρνηση ΝΔ και 5% σε κυβέρνηση Αριστεράς. Εξίσου χαμηλό -μόλις 5%- είναι και το ποσοστό που προτιμά κυβέρνηση συνεργασίας. Συντριπτική είναι η απαξίωση όλων των πολιτικών κομμάτων στα μάτια των πολιτών.
Το 64% δηλώνει κανένα κόμμα δεν ανταποκρίνεται στις ελπίδες τους, ενώ το 59% εκτιμά ότι κανένα κόμμα δεν έχει καλύτερες προτάσεις για τη χώρα.
Από τα ευρήματα της δημοσκόπησης διαφαίνεται ότι η Ν.Δ. άρχισε να προσεγγίζει το ΠΑΣΟΚ, όμως πρέπει με συγκροτημένο λόγο και συγκεκριμένο πρόγραμμα να πείσει τους παντελώς απογοητευμένους, από το πολιτικό σύστημα, πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου