Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Δεν μας δανείζουν ούτε για ένα χρόνο! - Θα εκδοθούν μόνο 6μηνα

Δεν μας δανείζουν ούτε για ένα χρόνο! - Θα εκδοθούν μόνο 6μηνα

Δεν θα προχωρήσει σε δημοπρασία 12μηνων εντόκων γραμματίων του  Δημοσίου (ΕΓΔ) Δεν θα προχωρήσει σε δημοπρασία 12μηνων εντόκων γραμματίων του  Δημοσίου (ΕΓΔ) την ερχόμενη εβδομάδα ο ΟΔΔΗΧ λόγω του υψηλού κόστους δανεισμού, αλλά θα  εκδώσει τίτλους 6μηνης διάρκειας...



   Η κυβέρνηση σχεδίαζε την άντληση 2,16 δις ευρώ από τις αγορές, δημοπρατώντας  γραμμάτια 6μηνης και 12μηνης διάρκειας για την κάλυψη παλαιότερων που έληγαν,  εγκατέλειψε , ωστόσο, μέρος των σχεδίων αυτών, καθώς το κόστος δανεισμού για διάρκειες  μεγαλύτερες των 6 μηνών παραμένει απαγορευτικό.

   Διαπραγματευτές ομολόγων είπαν ότι το επιτόκιο για τα ΕΓΔ 12 μηνών διαμορφώνονταν  σε υψηλά επίπεδα, στην περιοχή του 5,9% με 6,5%. Για το ίδιο διάστημα, η Γερμανία αυτή  τη στιγμή δανείζεται με 0,63%.

   Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το έλλειμμα σημείωσε μείωση άνω  του 40% στο πρώτο εξάμηνο, ενώ η ύφεση θα είναι πιο ήπια από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.  "Θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά και πιο πειστικά αποτελέσματα για να είναι σε θέση  να βγει και να δανειστεί για διάστημα άνω των 6 μηνών σε χαμηλότερα επιτόκια", είπε  Έλληνας τραπεζίτης, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.    "Οι 3μηνες και 6μηνες εκδόσεις θα απορροφηθούν εύκολα, με αποδόσεις κοντά στο 4,0%  και 4,7%, αντίστοιχα, ή και καλύτερες", είπε ο τραπεζίτης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου