Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Νοικιάζουν 42 περιοχές του Αιγαίου


Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις κινήσεις της κυβέρνησης (Δημοσίευμα από την εφημερίδα η ΧΩΡΑ)

Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τον πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει σε όλους τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς Δημοσιογράφους, ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του. Δηλαδή, αναγνωρίζει ότι όσα κάνει δεν εκπροσωπούν καμία λαϊκή εντολή,
δεν έχουν ουδεμία λαϊκή συναίνεση και προκαλούν τεράστια οδύνη και δυσφορία σε ολόκληρο το λαό. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος, ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά κι γι’ αυτό επιδίδεται, πλέον, σε μια εκπληκτική κούρσα χρυσοφόρων deals που αποβλέπουν στην εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων, των πολυεθνικών εταιριών κι όλων εκείνων που θέλουν, εδώ και τώρα, να υπογραφούν όλες οι απαραίτητες συμβάσεις για το ξεζούμισμα των εθνικών πόρων και τη μετατροπή της Ελλάδας σε Μπανανία της νότιας Ευρώπης.
Όλες οι δημοσκοπήσεις, πλέον, που δημοσιεύονται δείχνουν ότι ο κ. Παπανδρέου προωθεί την εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη. Μπορεί και τα δύο μεγάλα κόμματα να έχουν συγκλονιστικές απώλειες της εκλογικής δύναμής τους. Η μονότονη και επαναλαμβανόμενη απόδοση ευθυνών από τον κ. Παπανδρέου στις κυβερνήσεις Καραμανλή, χωρίς καν αναφορά στις κυβερνήσεις Σημίτη που υπηρέτησε, οδηγεί τους πολίτες στο συμπέρασμα, ότι η ίδια ομάδα που έφτιαξε το χρηματιστήριο, που δημιούργησε τους κροίσους της βαρονίας και την απύθμενη διαπλοκή εξακολουθεί να βρίσκεται στην εξουσία υπό τον κ. Παπανδρέου και συντονίζει πλέον τη διαχείριση της τεράστιας μπίζνας του χρέους, σωρεύοντας πλούτη για τους ξένους και ντόπιους συνεργάτες της. Αυτά που συμβαίνουν στην Ουγγαρία αυτές τις ημέρες, θα συμβούν με μαθηματική ακρίβεια τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει το ΔΝΤ το δεύτερο πακέτο οδυνηρών μέτρων την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση θα τρέχει να νοικιάσει περιοχές του Αιγαίου σε Αμερικανούς, Ισραηλινούς, Νορβηγούς κ.ά. θα τρέχει να ξεζουμίσει το υπόλοιπο εισόδημα των Ελλήνων για την αποπληρωμή χρεών, θα τρέχει να παραχωρήσει τα τελευταία εναπομείναντα κομμάτια της περιουσίας του Δημοσίου, αντί πινακίου φακής και θα εξακολουθεί να αποδίδει την εθνική καταστροφή στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι δηλώνει και υπογραμμίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου και θα ήθελαν πολλοί να τον πιστέψουν, αν δεν συνέδεαν όλο τον σχεδιασμό κινήσεων του κ. Παπανδρέου και του κυβερνητικού επιτελείου με μια σειρά ενεργειών που εξυπηρετούν ολοφάνερα μόνο τις ξένες τράπεζες και τις περίφημες αγορές και σε βάθος χρόνου συγκεκριμένα κέντρα που θέλουν την πλήρη υποδούλωση της χώρας και τη συρρίκνωσή της. Το θέμα δεν είναι εάν επανεκλεγεί ο κ. Παπανδρέου ή θα εξαφανιστεί το επιτελείο του από τον πολιτικό χάρτη. Το θέμα είναι μήπως εξαφανίσουμε την Ελλάδα από το χάρτη των ανεπτυγμένων και δημοκρατικών χωρών και την κατατάξουν στη λίστα των προτεκτοράτων και των Μπανανιών. Φαίνεται ότι υπήρχαν λεφτά, αλλά όχι για τη χώρα, αλλά για συγκεκριμένες τσέπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου