Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Free Cyprus - Το Ισραήλ απαιτεί να φύγει ο κατοχικός στρατός του Αττίλα απο την Κύπρο

Το Ισραήλ αναλαμβάνει να διώξει τον τουρκικό στρατό κατοχής από την Βόρεια Κύπρο και να...απελευθερώσει το νησί, που από το 1974 βρίσκεται όμηρος του "Αττίλα"!

Η...επέμβαση θα ξεκινήσει ειρηνικά με ισραηλινούς ιστιοπλόους το επόμενο σαββατοκύριακο που οργανώνουν θαλάσσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ανοικτά των ακτών της βόρειας κατεχόμενης Κύπρου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τουρκική κατοχή (την είδηση μετέδωσε σήμερα το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραηλ). Οι διαδηλωτές θα φθάσουν στην περιοχή με τουλάχιστον τρία γιοτ, για να διαμαρτυρηθούν κατά της τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου, απαντώντας στην καταδίκη και τις διαδηλώσεις στην Τουρκία για την αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά της νηοπομπής μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, την περασμένη Δευτέρα.
Οι διοργανωτές, ελπίζουν να κινητοποιήσουν και άλλα ιστιοπλοϊκά σκάφη μέχρι το Σαββατοκύριακο και τονίζουν ότι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στη βία. Αλλά εαν ο τουρκικός στρατός κατοχής τους εμποδίσει, τώρα οι ιστιοπλόοι θα προστατευτούν, αντίστοιχα.
Ισως για αυτό όπως μπορείτε να διαβάσετε και εδώ ο Τ.Ερντογάν έσπευσε να πει οτι «ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχικός στην Κύπρο, αλλά βρίσκεται στο νησί για τις ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιότητα της Τουρκίας, ως εγγυήτριας χώρας»! Φυσικά όλα αυτά είναι για...εσωτερική κατανάλωση στην Τουρκία.
Μάλιστα πήρε και θέση για την απόφαση του Ισραήλ να απελευθερωθεί η Κύρπος απο τον Τουρκικό στρατό λέγοντας: «Εάν το πλοίο αυτό πάει στη Νότια Κύπρο, το θέμα δεν μας αφορά. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι απαράδεκτος. Εξάλλου, στρατιώτες υπάρχουν και στη Νότια Κύπρο».
Επειδή όμως ΟΛΑ τα ισραηλινά ιστιοπλοϊκά - και οχι μόνο - θα πάνε στην κατεχόμενη βόρεια κύπρο με ενα και μόνο αίτημα να φύγει ο κατοχικός στρατός απο το νησί, γεννάται το ερώτημα, εαν θα συμμετέχουν ελληνικά και κυπριακά πλοία σε αυτό το ΜΕΙΖΟΝ εθνικό μας θέμα...
 http://www.i-reportergr.com/2010/06/free-cyprus.html#ixzz0qFXxbAr8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου