Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Χρεοστάσιο, μόνο με δικούς μας όρους.


Αποκαλύπτεται αργά αλλά σταθερά και σε διεθνές επίπεδο, ο ρόλος της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με την επιλογή τους να στηρίξουν την προτεκτορατοποίηση της χώρας μας, θέτοντάς της κάτω από την διαλυτική για την κοινωνική μας συνοχή «υψηλή επιστασία» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των διεθνών τοκογλύφων. Αυτή τη φορά, μέσα από τη φωνή του Γερμανού οικονομολόγου και καθηγητή, Γιοακίμ Σταρμπάτι, ο οποίος υποστηρίζει πως: «οι βοήθειες που παρέχονται δεν βοηθούν την Ελλάδα, αλλά τις τράπεζες. Έρχονται τα χρήματα στην Ελλάδα, τα παραλαμβάνει στην είσοδο ο πρωθυπουργός σας κύριος Παπανδρέου, διασχίζει το “ελληνικό σπίτι” και από την πίσω πόρτα τα δίνει στις τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά είναι για τις τράπεζες και όχι για την Ελλάδα».

«Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να γίνει ανταγωνιστική – λέει ο καθηγητής Σταρμπάτι – και για να το καταφέρει αυτό θεωρεί ότι πρέπει η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή, να την υποτιμήσει».
Για να εξηγήσει μάλιστα, πώς θα βοηθηθεί η Ελλάδα από μία τέτοια εξέλιξη, φέρνει το παράδειγμα του τουρισμού: «Εφ’ όσον είναι άδεια τα ξενοδοχεία, είναι σημαντικό να τα γεμίσουν ξένοι τουρίστες, κάτι που θα γινόταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή και την υποτιμούσε». Ο Σταρμπάτι είναι απολύτως βέβαιος ότι «η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να δώσει πίσω τα χρήματα από το πακέτο βοήθειας. Μοιάζει με ένα κολυμβητή», λέει, «που προσπαθεί να φθάσει στην όχθη, αλλά δεν καταφέρνει να πολεμήσει τα ρεύματα. Η Ελλάδα δεν ακολουθεί πια δική της πολιτική. Ακολουθεί την πολιτική που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον, μέσω της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Εγώ λατρεύω τους Έλληνες, είναι περήφανοι, ειλικρινείς και δεν θέλω πια οι Έλληνες απλά να ακολουθούν, αλλά να ορθώσουν πάλι το ανάστημά τους».
Με αυτές του τις δηλώσεις ο γνωστός Οικονομολόγος, επαναλαμβάνει στην ουσία αυτό που από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ως βασική του αρχή στο σχέδιο διακήρυξής του, το Πατριωτικό Μέτωπο. Το οποίο παρεμπιπτόντως, είναι ο μοναδικός ελληνικός πολιτικός φορέας που προσέγγισε με αυτήν την διάσταση – του ελεγχόμενου δηλαδή χρεοστασίου και της αναδιαπραγμάτευσης με άρνηση πληρωμών με τοκογλυφικούς όρους – του Δημόσιου χρέους της χώρας.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, προειδοποιεί για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό Λαό: Η πολιτική συμμαχία ΓΑΠ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αλλά και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που «μουρμουρίζουν» απλώς την διαφοροποίησή τους, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πτώχευση. Αλλά αυτό θα το κάνουν (όπως έγινε και στην Αργεντινή), μόνον όταν όλοι οι λογαριασμοί τακτοποιηθούν, οι τοκογλύφοι και οι golden boys πληρωθούν και η Ελλάδα θα μπορεί να παραδοθεί εντελώς απογυμνωμένη στην επόμενη φάση των σχεδίων τους, που είναι η εκποίηση του εθνοχώρου μας.
Ο λαός πρέπει να καταλάβει πως, όσο συντομότερα βάλουμε φρένο στα σχέδιά τους, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε. Το χρεοστάσιο που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο, συνοδεύεται από μια σειρά μέτρων, που θα συγκρατήσουν την ελεύθερη πτώση της Πατρίδας και του Λαού μας στην προγραμματιζόμενη κονιορτοποίησή τους. Μέτρα όπως, διατίμηση στις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης και καυσίμων, αλλαγή πορείας στην αμυντική ομπρέλα της χώρας, αναζήτηση συμμαχιών στους φυσικούς και ιστορικούς μας συμμάχους, δίωξη με ειδικό όργανο της διαφθοράς των επίορκων πολιτικών, έλεγχος και προστασία της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής με άμεση σύσταση «δημοπρατηρίου εδωδίμων προϊόντων», κατάργηση του ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές και πολλά άλλα τα οποία περιγράφονται στο υπό διαμόρφωση σχέδιο διακήρυξης και προγράμματος του Πατριωτικού Μετώπου. Αν επιτρέψουμε να οδηγηθεί η χώρα στην πτώχευση με τους όρους του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, δυστυχώς για μας, θα ζήσουμε τον εφιάλτη της Αργεντινής και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο για την επανόρθωση της οικονομίας αλλά και της αξιοπρέπειας της χώρας μας. Τώρα λοιπόν, συσπείρωση όλων των Ελλήνων στο Παλλαϊκό, Ενωτικό μας Κίνημά. Ένα Κίνημα, που δεν ξεχωρίζει τους Έλληνες σε «μιάσματα και προοδευτικούς». Χωρίς χρώματα σημαίες και το πολύχρωμο καραγκιόζ μπερντέ των υποτιθέμενων ιδεολογικοπολιτικών «σωτήρων» που επιχειρούν να επιβάλλουν για μια ακόμη φορά στη χώρα μας οι νεοταξίτες. Τα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας, δεν έχουν αριστερή-δεξιά λύση. Η λύση τους, όπως απέδειξε και η διεθνής εμπειρία των μαχόμενων κατά της Νέας Τάξης Λαών και Εθνών, έχουν μία και μόνο διάσταση: Την Ελληνική, την Κοινωνική, την Πατριωτική.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου