Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Αν. Σαμαράς: Η ΝΔ υποδεικνύει τον σωστό δρόμο για σταθεί ο τόπος όρθιος

Υπό την προεδρεία του Αντώνη Σαμαρά συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία στη Ρηγίλλης το διαγραμματειακό όργανο της ΝΔ.
Απευθυνόμενος στους υπεύθυνους των γραμματειών του κόμματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε:
«Σας έχω ζητήσει ήδη να είστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν μια δύσκολη καθημερινότητα, σας το λέω και σήμερα ακόμη πιο έντονα. Ο ελληνικός λαός σηκώνει βαρύ φορτίο στις πλάτες του και θέλω να μας αισθάνεται ο πολίτης καθημερινά πολύ κοντά του, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά του και να παρεμβαίνουμε. Θέλω γραμματείς με καθημερινή παρέμβαση στην κρίση, που δοκιμάζει τον κοινωνικό ιστό και πλήττει την συνοχή της κοινωνίας μας».

Ακόμη σημείωσε ότι «η κυβέρνηση αποδεικνύεται καθημερινά κατώτερη των προσδοκιών του λαού μας. Σας ζητώ, επίσης, να παρακολουθείτε, μαζί με τους τομεάρχες, σε κάθε βήμα και σε κάθε απόφαση αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Η ΝΔ πρέπει να είναι παρούσα σε όλα. Μοναδικό κριτήριό μας είναι να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο και στον λαό μας».
Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι μετά το συνέδριο θα οργανωθεί πρόγραμμα εξορμήσεων στελεχών σε όλη την περιφέρεια και σημείωσε πως το καλοκαίρι θα είναι ένα «καλοκαίρι εξωστρέφειας».
Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είπε στους γραμματείς πως από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός σηκώνει ένα τόσο βαρύ φορτίο στην καθημερινότητά του – «το φορτίο που του έχει βάλει στις πλάτες η οικονομική κρίση» – η ΝΔ είναι αποφασισμένη να έρθει ακόμη πιο κοντά στην ελληνική οικογένεια.
«Η εντολή του Αντώνη Σαμαρά προς τα κομματικά όργανα και τους γραμματείς του κόμματος είναι να παρεμβαίνουν καθημερινά σε όλα τα θέματα που συγκροτούν αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα των συμπολιτών μας για να μπορεί η ΝΔ να είναι όσο γίνεται περισσότερο χρήσιμη», δήλωσε.
Πρόσθεσε δε πως πρέπει «να αφουγκραστούμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα, να παρεμβαίνουμε προτείνοντας λύσεις, να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου